https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, September 27, 2011

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ερευνηθεί από την αστυνομία




Η Σκοπιά, το περιοδικό για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, είναι υπό έρευνα από την βρετανική αστυνομία, μετά από παράπονα ότι είναι κατά παράβαση των θρησκευτικών νόμων μίσους
Breaking News γραφικών
(Antler)
Η Σκοπιά, το περιοδικό για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, είναι υπό έρευνα από την βρετανική αστυνομία , μετά από παράπονα ότι είναι κατά παράβαση των θρησκευτικών νόμων μίσους.
Το περιοδικό - διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο - που περιγράφονται εκείνων που εγκαταλείπουν την εκκλησία ως «ψυχικά ασθενή».
Σύμφωνα με την Telegraph, το άρθρο αντικείμενο έρευνας από αστυνομικούς φέρεται να προειδοποίησε τους οπαδούς για την αποφυγή «ψευδοδιδάσκαλοι" την οποία καταδίκασε ως «ψυχικά ασθενή».
«Ας υποθέσουμε ότι ένας γιατρός σου είπε να μην έρχεται σε επαφή με κάποιον που έχει προσβληθεί από μεταδοτική, θανατηφόρα ασθένεια," μέρος του άρθρου αναφέρεται.
«Θα γνωρίζουμε τι σημαίνει ο γιατρός, και θα λάβουν σοβαρά υπόψη αυστηρά προειδοποίηση του. Λοιπόν, αποστάτες είναι« ψυχικά άρρωστα », και επιδιώκουν να μολύνουν τους άλλους με άπιστοι διδασκαλίες τους."
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Πρώην έκανε την καταγγελία στην τοπική αστυνομία τους, οι οποίοι ερευνούν τις καταγγελίες.
Angus Robertson, πρώην Μάρτυρας "γέροντα" είπε The Independent : «Η γραφή τρόπος είναι να χρησιμοποιείται για να φοβερίζει τους ανθρώπους πρέπει να αμφισβητηθεί.
«Αν μια θρησκεία κήρυττε ότι οι μαύροι ή οι ομοφυλόφιλοι ήταν διανοητικά άρρωστο θα υπήρχε κατανοητή οργή."
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά υπερασπίστηκε το πέρασμα λέγοντας ostracisation από την οργάνωση ήταν «μια προσωπική υπόθεση του καθένα ξεχωριστά να αποφασίζει για τον εαυτό του".