https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, September 19, 2011

15χρονη μαθήτρια κόνεψε να χάση την ζωηρότης από ταμπόν

Toxic shock: Paige developed the severe condition after using a tampon. It occurs when bacteria invades the body's bloodstream and releases poisonous toxins
Μια έφηβη κοπέλα πέθανε σχεδόν σε ένα εκατομμύριο-προς-μία περίπτωση δηλητηρίασης του αίματος που προκαλείται από ταμπόν. .

Paige Roffey, η 15 χρονη, κατέρρευσε στο σπίτι της στο Rayleigh, Essex με σύνδρομο τοξικού σοκ μετά τη χρήση του ταμπόν για μόλις τέσσερις ώρες.


 αρχικά είχε  σταλεί στο σπίτι από το νοσοκομείο από τους γιατρούς που πίστευαν ότι είχε έναν ιό. Αλλά έσπευσε πίσω  στο  Southend νοσοκομείο μετά την κατάρρευση στο ντους.


Τοξικό shock: Paige ανέπτυξε την σοβαρή κατάσταση μετά τη χρήση ταμπόν. Αυτό  συμβαίνει όταν τα βακτήρια εισβάλλουν στη  κυκλοφορία του αίματος του οργανισμού και απελευθερώνουν  δηλητηριώδεις τοξίνες

Η μητέρα της Paige Sarah, 39, είπε  ότι οι γιατροί την προειδοποίησε ότι η Paige ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και  σε κώμα για δύο μέρες.

Είπε: «κάθισα δίπλα στο κρεβάτι της κόρης μου και η προγραμμάτιζα τη  κηδεία της. Δεν πίστευα ότι θα συνέλθει.  "



                                                       
                                                            
Paige Lowe    ΤΙ ΕΙΝΑΙ τοξικό σοκ;
Σύνδρομο τοξικού σοκ (TSS) είναι μια σπάνια, απειλητική για τη ζωή βακτηριακή λοίμωξη.

Αυτό συμβαίνει όταν το βακτήριο που ευθύνεται,  το οποίο  κανονικά ζει ακίνδυνα στο δέρμα, εισβάλλει η παροχή του αίματος και απελευθερώνει τις τοξίνες.

Αυτό προκαλεί μια σημαντική πτώση της αρτηριακής πίεσης - ένα βασικό σύμπτωμα του TSS.

Άλλα συμπτώματα όπως μυϊκοί πόνοι και διάρροια μπορεί ναπαρερμυνεφθουν με γαστρική γρίπη ..



Υπάρχει μια προτεινόμενη σχέση με την απορροφητικότητα και ταμπόν TSS. Για το λόγο αυτό οι γυναίκες ενθαρρύνονται για να χρησιμοποιήσουν το χαμηλότερο επίπεδο απορροφητικότητας κατάλληλο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου, και να εναλλάσσονται με σερβιέτες.

TSS μπορεί να επηρεάσει τους άνδρες, τις γυναίκες ή τα παιδιά, αλλά υπάρχουν μόνο περίπου 40 περιστατικά το χρόνο.

Αν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί έγκαιρα με αντιβιοτικά, υπάρχει μια καλή ευκαιρία αποκατάστασης.

Ευτυχώς, η κατάσταση Paige βελτιώθηκε και ήταν σε θέση να εξέλθει από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες.

Σύνδρομο τοξικού σοκ είναι μια εξαιρετικά σπάνια, αλλά σοβαρή ασθένεια που προκαλείται από βακτηριακές τοξίνες. Επηρεάζει τόσο λίγα όπως 20 άτομα το χρόνο και οφείλεται σε τραύμα, όπως ένα έγκαυμα ή τσίμπημα εντόμου. Μόνο  δύο περιπτώσεις το χρόνο να έχουν  πιθανή σχέση ταμπόν.


Αλλά οι ειδικοί λένε ότι η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε ορισμένες νεαρές γυναίκες μετά από λίγες ώρες, αν δεν έχουν αρκετά αντισώματα για την καταπολέμηση κάθε μόλυνση που προκαλούν.



Dread: Sarah Roffey said she sat by her daughter's hospital bed planning her funeral



 


Η οικογένεια έχει ξεκινήσει από μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης και θα μοιράζουν φυλλάδια στο σχολείο Paige, όπου σε ειδική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατάστασή