https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, August 28, 2011

Νικολέττα Ράλλη: Αυτή είναι η νέα Λαμπίρη

Nikoletta-Ralli-8
Τις τελευταίες ημέρες το όνομά της ακούγεται πολύ έντονα, αφού τη νέα σεζόν θα αντικαταστήσει τη Χριστίνα Λαμπίρη στη μεσημεριανή ζώνη του STAR. Προσοχή όμως: η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι απλώς άλλη μία μελαχρινή καλλονή που ήρθε να προστεθεί στην καθημερινή μεσημεριανή παρέα μας. Έχει μυαλό και... ατάκα (όπως λένε και άνθρωποι της τηλεόρασης), προσόντα που όχι μόνο την έκαναν να ξεχωρίσει, αλλά και τα οποία σίγουρα θα τη βοηθήσουν να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο και απαιτητικό πόστο που αναλαμβάνει.







Η μελαχρινή Νικολέττα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Απριλίου του 1983. Μεγάλωσε στου Γκύζη. Οι γονείς της φρόντισαν να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη μόρφωσή της: αγγλικά, μπαλέτο, πιάνο, μέχρι και στους προσκόπους την έστειλαν!

Τα καλοκαίρια ήταν το καλύτερό της. Πρώτα στην κατασκήνωση και μετά στον Πλάτανο ήξερε πάντα να περνάει καλά. Από μικρή είχε το μικρόβιο της υποκριτικής. Αν και τότε δεν σκεφτόταν ακόμη να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στο χωριό ανέβαζαν θεατρικές παραστάσεις. 





Επειδή όμως ήταν και λίγο «τσαμπουκάς», οργάνωνε και κοκορομαχίες για να υπάρχει και λίγο σασπένς στις διακοπές. Τα χρόνια πέρασαν και, όταν ήρθε η ώρα να κοιτάξει το μέλλον της, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Γεωλογίας.

Στην ερώτηση αν αποφοίτησε, η απάντηση είναι: «Σπουδάζω μέχρι και σήμερα και, όχι, δεν είμαι αιώνια φοιτήτρια, απλώς σε αυτήν τη σχολή κάθε χρονιά προσθέτουν δύο εξάμηνα». Το 2005 αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, στα οποία κέρδισε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς. Στη συνέχεια εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss Tourism Queen International που έγινε στην Κίνα. Σε 100 καλλονές από όλον τον κόσμο η ελληνική ομορφιά κατάφερε να ξεχωρίσει και έτσι η Νικολέτα πήρε την πρώτη θέση. Οπως απαιτεί ο τίτλος, γύρισε όλη την Κίνα -πράγμα ιδιαιτέρως χρονοβόρο- προσφέροντας έργο ως beauty queen!

Το 2006, ύστερα από πρόταση του ΑΝΤ1, μπήκε στην ομάδα ηθοποιών της σειράς «Σκερτσάκια» του Γιώργου Ηλιόπουλου, η οποία την επόμενη χρονιά συνεχίστηκε στον ALPHA με τον τίτλο «Σφηνάκια».

Κάπου εκεί οι γονείς της πήραν και πάλι τον λόγο, και «πίεσαν» τη Νικολέττα να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού. Έτσι θα είχε και σε αυτήν την περίπτωση τα απαραίτητα εφόδια και δεν θα μπορούσε να πει κανείς κάτι αρνητικό. Παράλληλα, αφού είδε ότι οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της showbiz ήταν αρκετά ψηλά, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει αρκετά διαφημιστικά για μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Και φτάνουμε αισίως στο 2009. Η Νικολέττα συνεχίζει , όπως λέει η εφημερίδα Espresso, να είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ και όχι μόνον. 
Nikoletta Ralli  - hot-women photo


Αν και η ίδια πιστεύει ότι έχει μεγαλώσει για μοντέλο, οι αισθησιακές φωτογραφίσεις της δείχνουν πως παραμένει στα up των ανδρικών φαντασιώσεων. Το κορμί της λαμπάδα, αλλά και το μυαλό της ξυράφι. Επιλέγει να παίζει σε τριπλό ταμπλό: από τη μια γυρίσματα για την κωμωδία «Ελεύθερος και ωραίος» στον ΑΝΤ1 και από την άλλη στη συχνότητα του MAD και του MAD RADIO, όπου και παρέμεινε μέχρι και πριν από λίγο καιρό, όταν ήρθε η πρόταση από το STAR...


www.gossip-tv.gr