https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, June 21, 2011

Τελευταίο Batmobile παρουσίασε F1 σχεδιαστή Gordon Murray


Latest Batmobile unveiled by F1 designer Gordon Murray


Τα περισσότερα από τα Batmobiles το Dark Knight drives είναι τρελοί πτήσεις της φαντασίας που ποτέ δεν θα μπορούσε να υπάρχει στην πραγματική ζωή, έτσι είναι ενδιαφέρον ότι οι άνθρωποι Batman πήγε σε ένα θρυλικό σχεδιαστή της πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Batmobile.



Gordon Murray σχεδίασε τη Φόρμουλα Ένα αυτοκίνητα που είχε κερδίσει έξι παγκόσμια πρωταθλήματα, στη συνέχεια πήγε για να δημιουργήσουν την απίστευτη McLaren F1 supercar για το δρόμο.  Έτσι, όταν του δόθηκε το έργο της κατάρτισης τις τελευταίες Batmobile, ήρθε με ένα σχέδιο που τα έργα Φόρμουλα Ένα σχεδιαστικά στοιχεία που θα μπορούσαν να υπάρχουν σε 15-20 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου αυτό που αποκαλεί " αναπνέει " από ανθρακονήματα.

Η αεροδυναμική πάρει πολλά από F1, με μια μεγάλη πίσω αεροτομή, καθώς και ένα έδαφος πακέτο αποτελέσματα με αεροδυναμικά γύρω από το " εικονικό " τροχούς.  Η ισχύς προέρχεται από ένα φιλικό προς το κυψελών καυσίμου υδρογόνου, έτσι ώστε να μοιάζει ακόμη και το Caped Crusader θα πράσινο.

Ο Gordon Murray Batmobile θα χρησιμοποιηθούν στο Batman Live World Arena Tour, το οποίο περιοδεύει τώρα στη Βρετανία, με τις ημερομηνίες των ΗΠΑ να ακολουθήσουν αργότερα.