https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, May 09, 2011

Μπαίνει ο Σπανούλης, δεν προλαβαίνει ο Πελεκάνος





Ένα θετικό κι ένα αρνητικό νέο «φύλαγε» η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού

Μέρος της προπόνησης «έβγαλε» ο Βασίλης Σπανούλης που δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρεί εδώ κι αρκετό καιρό. Διάστρεμμα υπέστη ο Μιχάλης Πελεκάνος που μάλλον δεν προλαβαίνει τον τελικό του Κυπέλλου. 

Ένα θετικό κι ένα αρνητικό νέο «φύλαγε» η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Σπανούλη να ακολουθεί ένα μικρό μέρος της προπόνησης και από την Πέμπτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με τον Μιχάλη Πελεκάνο. 

Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο μεγάλο ντέρμπι είναι πολύ λίγες. Όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας ενόψει του κυριακάτικου ματς, ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό ματς με την Ρατνίτσκι στο ΣΕΦ, δίχως την παρουσία διαιτητών, ώστε ο «Ντούντα» να διαπιστώσει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του.

Πηγή: sportfm.gr