https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, May 25, 2011

Άρχισαν τα όργανα !!! Σύνταγμα LIVE !!!



Άρχισαν τα όργανα !!! Σύνταγμα LIVE !!!












Προς ΤΡΩΕΙΚΑ: Ότι και να υπογράψετε μαζί τους, είναι ΑΚΥΡΟ.



Προς ΤΡΩΕΙΚΑ:
Ως πολίτης του της Πολιτείας των Ελλήνων
Ως συνιδιοκτήτης της Kοινής Δημόσιας περιουσίας.
Ως Άνθρωπος με αίσθηση δικαίου
Προειδοποιώ:
*Ότι και να συμφωνήσετε με τους τυχοδιώκτες που παριστάνουν την κυβέρνηση καταλαμβάνοντας με ποικίλες μεθοδεύσεις τα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής Των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ.
*Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να πουλήσει, να δωρήσει να νοικιάσει. Η “παρέα των ημεδαπών” με την άριστη αμερικάνικη προφορά και τα spasta ellinika που συνομιλεί μαζί σας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και  ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Πάρτε τους και παίξτε μπιρίμπα που σας μάθανε στα Φαϊνάνσινγκ Σκούλς που συμμαθητέψατε.
*Ξέρουμε πως θα κινητοποιηθούν όλα τα μέσα προπαγάνδας, πειθαναγκασμού και καταστολής. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Έρχονται και παρέρχονται σα λόξυγκας στην ιστορία. Εμείς ως ιδιοκτήτες ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, κι αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Πως πρέπει εσείς και τα δουλικά σας να φυλάτε τους κώλους σας ες αεί. Εδώ είναι η Γη, το Νερό και ο Αέρας μας.
*Όσα ξεφτίλια και να πλασάρετε στο γυαλί να γνωρίζουν κι αυτά κι εσείς πως είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ. Η περίοδος της τηλεμαλάκυνσης έχει περάσει προ πολλού κι ας κάνουν το “Σουηδό”. Τα τηλεξεφτίλια που μοιράζανε σους Έλληνες ταμπέλες ρατσισμού, εθνικισμού και τα συναφή, χάσανε τους φερετζέδες τους και είναι ορατοί τοις πάσοι.
*Αντίθετα με ότι πιστεύετε, η ζωή δεν επενδύεται, δεν τοκίζεται και δεν ενεχειρούται. Η Ζωή είναι ΖΩΗ.
*Όσο για τα “δάνεια” που συνάψατε με τα ημεδαπά υπαλληλάκια σας, σας προτείνουμε να τα κάνετε λογιστική μετατροπή σε υπόθετα και …σε καλή μεριά. Ουκ αν λάβοις παρά του μή έχοντος. Τα ομόλογα δεν είναι δάνεια, είναι στοιχήματα… παίξατε και χάσατε, μή ξαναπαίξετε στο φινάλε.
*Ξέρουμε πως υπολογίζετε πολύ στη συνδρομή των σωμάτων καταστολής. Όσο κι αν υπάρξουν πρόθυμοι και ανεγκέφαλοι ανάμεσά τους, είναι βέβαιο πως η πληοψηφία τους αποτελείται από άτομα που οι μανάδες τους και οι πατεράδες τους αν δεν βρίσκονται ανάμεσά μας βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω φτώχιας, κατάθλιψης και ανέχειας.
*Να υπενθυμίσω πως το -40 η Ελλάδα δεν απελευθερώθηκε από κανέναν. Οι γερμανοί και τα τακίμια τους χρωστάνε τη ζωή τους στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων που τους αφήσανε ν΄αποχωρήσουν αναίμακτα για τις πατρίδες τους ενώ θαμπορούσαν και θα εδικαιούντο να τους κάνουν λίπασμα για τα χωράφια.
*Επειδή το νομοθετικό έργο που τελείται στη βουλή είναι κατα πλειοψηφία αντισυνταγματικό αλλά και αγρίως ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων άρθρο προς άρθρο, είμαστε υποχρεωμένοι να το αγνοήσουμε.
*Έχουμε εντελώς χεσμένη την πουλημένη τρέχουσα νομοθεσία. Από τώρα και στο εξής οι Έλληνες συντάσσονται πίσω από το Συνταγματικό Ανάχωμα του Άρθρου 120.
Έλλην Πολίτης.
πηγη 

“Κελεπούρι” χαρακτηρίζει τουρκική εφημερίδα τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Μαΐου 25, 2011
«Kελεπούρι από την Ελλάδα» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ραντικάλ της Τουρκίας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα και το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που προωθεί η κυβέρνηση, παρουσιάζεται έντονο ενδιαφέρον από τουρκικής πλευράς για τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, φόντο στο πρωτοσέλιδο είναι μια φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά!
Η εφημερίδα μάλιστα προχωρά και ένα βήμα παραπέρα, καθώς φιλοξενεί δηλώσεις τούρκων επενδυτών που εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν προτάσεις προς την Ελλάδα.

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αναρτήθηκε από τον/την Alkimos στο Μαΐου 25, 2011
Προς:
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Κύριο Κάρολο Παπούλια
Αθήνα, 25 Μαΐου 2011
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Είμαι Έλλην πολίτης και επιθυμώ να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τα όσα έχουν δρομολογηθεί εδώ και ένα χρόνο εναντίον της χώρας μου και εμού προσωπικά.
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις και διαπιστώνω μετά λύπης μου, ότι οι άνθρωποι στους οποίους έχει ανατεθεί δημοκρατικά η ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας δεν δείχνουν να εξυπηρετούν τα δικά μου συμφέροντα –ως πολίτη- και τα συμφέροντα του τόπου μου, αλλά μάλλον τα συμφέροντα εγχώριων και ξένων τραπεζών και νομοθετούν παρανόμως καθ υπόδειξη ξένων Οργανισμών.
Στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν νέα μέτρα ύψους 22 δισ. ευρώ για την περίοδο 2012-15, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εγγεγραμμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σε τίτλους και δεν έχουν εξειδικευτεί ακόμα. Το σύνολο αυτών των μέτρων, που προσεγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 30 δις., συνιστά το «τέλος» για την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας και την απόλυτη καταστροφή για την οικονομία.
Πρόκειται για μέτρα οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης που ούτε δυνάμεις «κατοχής», μετά από χαμένο πόλεμο, δεν έχουν επιβάλει σε καμία χώρα!
Αυτή την ώρα η επιβίωση και η σωτηρία της χώρας και του ελληνικού λαού επιβάλλουν να ματαιωθεί και να ακυρωθεί αυτό το πρόγραμμα που αντιπροσωπεύει το «ΤΕΛΟΣ» της κοινωνίας και της οικονομίας!
Επειδή λοιπόν κύριε πρόεδρε έχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι η κυβέρνηση της χώρας μου δεν υπηρετεί πλέον το συμφέρον του τόπου, αλλά μάλλον ξένα συμφέροντα, σας παρακαλώ να διαφοροποιήσετε τη θέση σας και να αναλάβετε προσωπικά δράση, ώστε νε μη θεωρηθείτε και εσείς συνένοχος.
Είμαι βέβαιος πως γνωρίζεται, ότι την ίδια αγανάκτησή νοιώθουν και εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες μου και αργά η γρήγορα αυτή η αγανάκτηση θα εκδηλωθεί έμπρακτα όσο αυτή η εκτός ελέγχου κατάσταση κλιμακώνεται και οι θεσμοί αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες μας.
Με την ελπίδα να λειτουργήσουν θετικά τα κοινωνικά και εθνικά σας αντανακλαστικά και να δράσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά μέσα στα πλαίσια που σας επιτρέπει ο θεσμικός σας ρόλος, παραμένω,
Με εκτίμηση και σεβασμό

Βόμβα Δαμανάκη: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή !!

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Μαΐου 25, 2011

Βόμβα από την επίτροπο Μαρία Δαμανάκη  !!!

 

Στην Ε.Ε είναι, κάτι θα ξέρει, κάτι θα έχει ακούσει παραπάνω.

Εκτός και αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί…
Ή πρόκειται για έμμεσο εκβιασμό, από την Ε.Ε.

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:
Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_9943.html

Άλκιμος