https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, May 18, 2011

Επιστροφή στο 4-2-3-1!


Βιεϊρίνια και Λίνο ενδέχεται να δώσουν το «παρών» στην αρχική 11άδα

Μετά από το ρίσκο και τις αλλαγές στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Μάκης Χάβος επιλέγει την… πεπατημένη! Αλλάζει το σύστημα και επαναφέρει το 4-2-3-1, με αισιοδοξία ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν θετικά και θα πάρουν την νίκη απόψε απέναντι στην ΑΕΚ στην κατάμεστη Τούμπα.

Το 4-2-3-1 είναι ένα σύστημα το οποίο το γνωρίζουν οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» καλύτερα από κάθε άλλο, και ένα σύστημα το οποίο έχει αποφέρει καρπούς…

Στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε την… στροφή στο γνώριμο σύστημα, έχοντας άλλες δύο ειδήσεις που προκαλούν αισιοδοξία στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Τόσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο και ο Λίνο προπονήθηκαν κανονικά και ενδέχεται να δώσουν το «παρών» στην αρχική 11άδα της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μουσλίμοβιτς, και η απουσία του από την αποστολή, ναι μεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά όχι για τα αρχικά πλάνα του Χάβου.

Έτσι η 11άδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελείται από τους…

Στην εστία ο Χαλκιάς. Στο κέντρο της άμυνας οι: Μαλεζάς – Κοντρέρας και στα άκρα της οι: Ετό, Λίνο. Αμυντικά χαφ οι: Βιτόλο και Γκαρσία. Μπροστά τους ο Φωτάκης και στα δύο άκρα οι: Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Μάκης Χάβος μίλησε στους παίκτες του σε μια προσπάθεια να τους εμψυχώσει. Τους επεσήμανε ότι υπάρχουν οι ικανότητες να έρθει η νίκη στο σημερινό παιχνίδι και τους κάλεσε να απαντήσουν στο γήπεδο σε όσους, τους αποκαλούν «πελάτες», με αφορμή την κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί σε παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς και πολλά άλλα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ομάδα χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές και είχε συνομιλίες με τους πιο «παλιούς» τονίζοντάς τους την ανάγκη για την νίκη στον αποψινό αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr