https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, April 12, 2011

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άξιζε τη νίκη»



Ο Αντσελότι παραδέχτηκε την ήττα

Φανερά απογοητευμένος από την απώλεια και του τελευταίου στόχου της χρονιάς για την Τσέλσι εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά την ήττα από τη Μαν. Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό από το Champions League.

«Στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μαν. Γιουνάιτεντ πέτυχε ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες, αλλά δεχτήκαμε αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα και η προσπάθειά μας στη συνέχεια δεν ήταν αρκετή. Πιστεύω πως η απόδοσή μας δεν ήταν κακή, αλλά ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες και η Μαν. Γιουνάιτεντ άξιζε τη νίκη», τόνισε.

Για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Ντιντιέ Ντρογκμπά ξεκινώντας βασικό τον Φερνάντο Τόρες ανέφερε: «Ο Ντρογκμπά έκανε εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο με τη δύναμη και την ποιότητά του. Μόνο αυτό έχω να πω», ενώ σχολιάζοντας την απόδοση του Ισπανού φορ είπε: «Πρέπει να έχουμε πίστη στον Τόρες. Να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε να βελτιωθεί».

Ο Ιταλός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας δεν θέλησε να μιλήσει για το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. «Δεν είδα τη φάση, δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ ή όχι», ενώ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Τσέλσι στη σεζόν ανέφερε: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει αμέσως να κοιτάξουμε μπροστά, να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση για το επόμενο Champions League».

πηγή: sportfm