https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, April 12, 2011

Πως να καταργήσετε το χρονικού ορίου στα δοκιμαστικά προγράμματα (trial version)





Έχετε κατεβάσει ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και σας αρέσει; Tι κάνετε όμως που οι μέρες περνούν και το πρόγραμμα θα λήξει; Η λύση βρέθηκε και είναι απλή, ένα πρόγραμμα που σταματάει τον χρόνο για εσάς και σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για πάντα!!!

Το Time Stopper είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για windows και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε δοκιμαστικό πρόγραμμα που έχετε ξεχωριστά χωρίς να επηρεάζει ή να αλλάξει την ώρα του συστήματός σας.
Έτσι για παράδειγμα έχετε κατεβάσει ένα πρόγραμμα που έχει 30-daystrial, έστω ότι το έχετε χρησιμοποιείται για 20 μέρες και σας απομένουν 10 πριν την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Απλά τρέξτε το TimeStopper, επιλέξτε το πρόγραμμα, ορίστε την ημερομηνία μεταξύ του χρόνου δοκιμής (trial limit = αποτελεί τον εναπομείναντα χρόνο μέχρι την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου), και αυτό θα χειριστεί τα υπόλοιπα σταματώντας τον χρόνο για εσάς.

Παρακάτω ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός για το πώς να σταματήσετε τον χρόνο ενός δοκιμαστικού προγράμματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά μέχρι το τέλος πριν από τη χρήση αυτού του εργαλείου.

Time Stopper

Αρχικά κατεβάστε το πρόγραμμα και εγκαταστήστε το πρόγραμμα(τρέχουσα έκδοση 3.12).



Αρχικά κάντε κλικ στο Browse και από την αναζήτηση βρείτε το σημείο του σκληρού που το έχετε εγκαταστήσει και επιλέξτε το εκτελέσιμο αρχείο [executable(.exe)] του δοκιμαστικού προγράμματος που επιθυμείτε να  μεταβάλετε. Στην συνέχεια προχωρήστε επιλέγοντας την ημερομηνία, να θυμάστε ότι αυτή θα πρέπει να είναι μέσα στο χρονικό διάστημα της δοκιμαστικής περιόδου. Για παράδειγμα, έχετε εγκαταστήσει ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα την 1η Φεβρουαρίου, το χρησιμοποιείται έως την 8ηΦεβρουαρίου και πρόκειται να λήξει στις 15 Φεβρουαρίου. Θα επιλέξετε μια ημερομηνία μεταξύ 8η και 15η Φεβρουαρίου.




Στην δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζεται το ημερολόγιο για να γνωρίζετε την σημερινή ημερομηνία. Δώστε ένα όνομα της συντόμευσης που θα δημιουργηθεί και πατήστε το κουμπί Create a desktop short-cut. Έτσι θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας μια συντόμευση του προγράμματος. 
Importance Notice: Το δοκιμαστικό πρόγραμμα με την χρήση της συντόμευσης που δημιουργήσατε μπορεί να χρησιμοποιηθεί πέρα από τον χρόνο δοκιμής. Σημαντικό είναι να διαγράψετε τις αρχικές συντομεύσεις που αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά αυτή που δημιουργήσατε μέσω του Time Stopper. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα επιλέξετε κατά λάθος την αρχική συντόμευση του προγράμματος γεγονός που θα τερματίσει την δοκιμαστική περίοδο και θα μπλοκάρει την χρήση του. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του εφαρμογης