https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, April 07, 2011

Βραζιλία τραγωδία σε σχολείο νεκροί 13 μαθητές


Βραζιλία τραγωδία σε  σχολείο νεκροί  13 μαθητές 

Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 2011 9:31 πμ ET 

Τελευταία ενημέρωση: 7 Απριλίου του 2011 24:05 ET 

Μια γυναίκα αντιδρά έξω μετά από ένα σχολείο γυρίσματα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 13 άνθρωποι στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, στις 7 Απριλίου του 2011. (Victor R. Caivano / AP)

Ένας ληστής σκότωσε 12 ανθρώπους σε ένα σχολείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, την Πέμπτη πριν αυτοκτονήσει, ανακοίνωσαν οι αρχές της Βραζιλίας.


Πυροσβεστική Υπηρεσία εκπρόσωπος Evandro Bezerra δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo ότι τουλάχιστον 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, τραυματίστηκαν στα γυρίσματα σε Tasso da σχολείο Silveira.
Συνταγματάρχης Ibis Pereira της στρατιωτικής αστυνομίας του Ρίο ντε Τζανέιρο, είπε ο 23-year-old ληστής ήταν πρώην μαθητής του σχολείου ο οποίος αυτοκτόνησε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.
Αστυνομία είπε ότι το συμβάν ξεκίνησε γύρω 8:30 π.μ. τοπική ώρα και φαίνεται άσχετη με βία των συμμοριών.
Η τοπική αστυνομία διοικητής Djalma Μπελτράμε δήλωσε Globo TV ο ληστής άφησε ένα γράμμα στη σκηνή δείχνει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά ότι δεν είχε δώσει ένα σαφές κίνητρο για το γύρισμα.
Τηλεόραση εικόνες έδειξαν οι γονείς να φωνάξει και να φωνάζουν έξω από το σχολείο, προσπάθησαν να πάρουν πληροφορίες σχετικά με τα παιδιά τους.
Το σχολείο είναι για τους μαθητές ηλικίας 10 έως 15.