https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, March 24, 2011

Top 10 πιο άσχημη Σκύλοι στον κόσμο

Δείτε τους 10 πιο άσχημους σκύλους του κόσμου, μερικοί εκ των οποίων είναι «τέρατα» με χαριτωμένο τρόπο κι άλλοι απλώς αποκρουστικοί!



 10. Όλα Άμπι Πριγκίπισσα Χαίρε! 


Princess Άμπι, ένα Chihuahua με παραδόξως-στριμμένα πίσω πόδια, κυρτή σπονδυλική στήλη, καθώς και μια διαρκώς-squinting αριστερό μάτι, είναι το πιο πρόσφατο (2010) νικητής του ασχημότερο σκυλί του ανταγωνισμού στον κόσμο στη βόρεια Καλιφόρνια. 



 9. Last Stand Gus της 


Gus είχε μόνο τρία πόδια, ένα μάτι, και ήταν γεμάτη με τον καρκίνο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κερδίσει το 2008 τον τίτλο του πιο άσχημες κόσμο σκυλιών.

Αυτό 9 χρόνια-old ράτσας κινεζική σκυλί Crested είχαν διασωθεί από την καταχρηστική σπίτι πριν χάσει ένα πόδι για να τον καρκίνο του δέρματος και το αριστερό του μάτι σε μια φιλονικία με μια γάτα. Κακή Gus δεν έζησε αρκετά για να απολαύσετε πραγματικά βασιλείας του ως πιο άσχημο σκυλί στον κόσμο, ωστόσο. Πέθανε μόλις πέντε μήνες μετά τη νίκη του ανταγωνισμού.

 8. Rascal: Είναι στα γονίδια 


Rascal προέρχεται από μια μακρά σειρά άσχημο σκύλων: η μητέρα του, τη γιαγιά και τον παππού έχουν κερδίσει όλα τα Ugly διαγωνισμούς Dog. Στην πραγματικότητα, ο παππούς Rascal το "Chi-Chi" είναι στο βιβλίο Γκίνες των παγκόσμιο ρεκόρ για να κερδίσει το πιο άσχημο διαγωνισμούς σκύλος όλων των εποχών.

Φυσικά άτριχο και να καλύπτεται με κηλίδες και κονδυλώματα, Rascal είναι ένα καθαρόαιμο σκύλο κινεζική λοφιοφόρο.

 7. Το Infamous Miss Ellie 


Αυτή η Southern Belle κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ασχημότερο σκυλί του κόσμου στην έκθεση Sonoma-Marin το 2009 στην ηλικία των 17. Μια κινεζική σκύλος Crested που εκδόθηκε όταν ήταν περίπου επτά, φαίνεται Miss Ellie κέρδισε την παγκόσμια προσοχή των μέσων ενημέρωσης της.

Miss Ellie έχει ως σκοπό την ανταγωνιστούν και πάλι στο διαγωνισμό το 2010, αλλά δυστυχώς, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο, στο σπίτι της στο Τενεσί.

 6. Pabst κερδίζει Blue Ribbon 


Pabst είναι εδώ ένα από τα λίγα σκυλιά που ήταν σε θέση να κερδίσει από όλα αυτά τα λιπόσαρκος κινεζικής Cresteds ως γενικός πρωτοπόρος στην πιο άσχημη Dog ανταγωνισμού το 2009 στον κόσμο στην Καλιφόρνια. Στην πραγματικότητα, κτύπησε ακόμη και Miss Ellie!

Ένα μείγμα πυγμάχος που ήταν τεσσάρων χρονών, όταν κέρδισε το βραβείο, Pabst ονομάστηκε μετά από ένα φτηνό εμπορικό σήμα της μπύρας που οφείλεται σε αυτό που ζητά ο ιδιοκτήτης του, του «πικρό πρόσωπό μπύρα."

 5. Hubble την τρομερή 


Κακή Hubble δεν είχε  σπίτι, όταν κέρδισε τον τίτλο του πιο άσχημες της Βρετανίας Dog.Και ζουν σε ένα καταφύγιο στο Leeds, UK μετά από να βρεθεί χαμένη μέσα στο δάσος.Ήταν υπολογίζεται να είναι περίπου οκτώ ετών, όταν κτύπησε έξω το ανταγωνισμό χάρη σε μπουκιά του σήψη, στριμμένα δόντια και ψωριάρης, ψευδο-τεριέ παλτό.

 4. «Ug" Δεν Περισσότερα 


Με ένα πρόσωπο που μόνο μια μητέρα θα μπορούσε να αγαπήσει, αυτό το 2 ετών μισό-τυφλή μείγμα Pointer εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων στην Αγγλία πριν από τελικά να πάρει τυχερός. Όταν ονομάστηκε ασχημότερο Βρετανίας Dog το 2010, ξαφνικά εκατοντάδες άνθρωποι πλημμύρισαν το Mayflower Ζωοκομείο με ερωτήματα σχετικά με την έγκριση του.

Οι τυχεροί θετός "γονέας" ήταν από τον Απρίλιο Parker, 35 ετών, μητέρα δύο παιδιών. Μετά την έκδοση του, πρώτη παραγγελία της Parker της επιχείρησης ήταν να αλλάξει το όνομά του από το "Ug" σε μια ελαφρώς Kinder παρατσούκλι: ". Doug"

 3. Elwood: Μην Feed After Midnight 


2007 της Παγκόσμιας πιο άσχημο σκυλί του ανταγωνισμού μας σύστησε Elwood, 2 ετών Κινεζικός Λοφιοφόρος / μίγμα Chihuahua που κέρδισε το μπλε κορδέλα το εν λόγω έτος.ιδιοκτήτες Elwood ήταν ενθουσιασμένος για να κερδίσει στο διαγωνισμό (και τα 1.000 δολάρια χρηματικό έπαθλο), κυρίως επειδή δημιουργού Elwood είχε προγραμματιστεί να τον ευθανασία όταν γεννήθηκε επειδή θεωρείται ότι τον "πολύ άσχημο να πουλήσει."

 2. Munchkin το Mutt Μυστηρίου 


Munchkin είναι ίσως ένα από τα πιο διακοσμημένα άσχημο σκυλιά στην πρόσφατη ιστορία, έχοντας κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς για Ugly Dogs / mutts και έχει χαρακτηρίζονται σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και εκτύπωσης σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

φυλή της είναι εντελώς απροσδιόριστη? κτηνίατρο της την αποκαλεί «Canardly," όπως το "Μπορώ να πω μετά βίας [τι είναι]." Munchkin snorts όταν περπατά (waddles;) και έχει νευρώδης γκρίζα μαλλιά γύρω από το λαιμό της, που προεξέχει από μόνη της χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε χτενίζει τα μαλλιά ή τα προϊόντα.

 1. Σαμ, Κρύπτη-Keeper Dog 


Κοίταξε σαν μια διασταύρωση μεταξύ του Κρύπτη-φύλακα και ένα Gremlin, που έκανε συστημένη κινεζική σκυλί Σαμ Crested ένα φύγε-in για να κερδίσει "πιο άσχημο σκυλί στον κόσμο" του ανταγωνισμού στο Sonoma-Marin Fair στην Καλιφόρνια το 2005. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Σαμ είχε κερδίσει αυτό τον τίτλο αμφίβολη.

Δυστυχώς, το 14-year-old Sam υποφέρει από μια μυριάδα των προβλημάτων υγείας. Πέθανε από καρκίνο, τον Νοέμβριο του 2005.