https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, February 24, 2011

Απίστευτο κάρφωμα πάνω από ένα αυτοκίνητο στο φετινό NBA All Star Game (videos)




Απίστευτο κάρφωμα πάνω από ένα αυτοκίνητο στο φετινό NBA All Star Game (videos)
Εκπληκτικό θέαμα το φετινό All Star Game του NBA στο Λος Άντζελες το περασμένο σαββατοκύριακο


. Στον πάντα εντυπωσιακό διαγωνισμό καρφωμάτων μεγάλος νικητής ήταν ο Blake Griffin (power forward των Clippers) που επιστράτευσε ακόμα και… αυτοκίνητο, το οποίο πέρασε από πάνω για να καρφώσει την μπάλα στο καλάθι, έπειτα από ασσίστ του συμπαίκτη του Baron Davis μέσα από την ηλιοροφή!!! Δείτε δύο εντυπωσιακά video…




                                                                       slow motion...

Το άλμα έγινε υπό την μουσική συνοδεία χορωδίας γκόσπελ που ερμήνευε το τραγούδι «Ι believe I can fly». «Από το ξεκίνημα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί. Η ιδέα του τραγουδιού, πάντως, ήταν του Baron» παραδέχτηκε ο Griffin. Βέβαια ήδη στο Internet έχει αρχίσει να κυκλοφορεί η είδηση ότι η έμπνευση ήρθε από ένα tweet που έστειλε φανατικός του θαυμαστής, το οποίο περιέγραφε αυτό ακριβώς που είδαμε στις οθόνες μας.
«Ο μεγάλος μου φόβος ήταν μην ακουμπήσει το πόδι μου στο πλάι και σπάσω τη μούρη μου στο καπό. Αλλά τελικά όλα πήγαν καλά» κατέληξε ο παίκτης. Ο Griffin εκτός από το… επικό κάρφωμα πάνω από το αυτοκίνητο, εκτέλεσε ένα 360 και ένα κάρφωμα μέχρι τον αγκώνα! όπως είχε πράξει και ο Vince Carter στην διοργάνωση του 2000.
Αντίπαλος του παίκτη των Clippers ήταν o σέντερ των Wizards JaVale McGee και ο Serge Ibaka. O Ibaka κάρφωσε αφού πήδηξε από το ύψος της βολής, ενώ ο McGee αρκέστηκε σε καρφώματα με τρεις μπάλες σε ένα καλάθι ακόμα και σε δυο καλάθια με δυο διαφορετικές μπάλες.