https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, February 01, 2011

MVP ο Κόβιλ

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 15ης αγωνιστικής της Α1 κέρδισε ο Ράιβον Κόβιλ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του Πανιωνίου επί του Ικαρου Καλλιθέας.



Ο αμερικανός σέντερ, μόλις έναν μήνα από την άφιξή του στην Ελλάδα κέρδισε αυτόν τον τιμητικό τίτλο, καθώς σημείωσε 28 πόντους με 12/17 δίποντα, μάζεψε 10 ριμπάουντ και κέρδισε 10 φάουλ σε 35 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ικαρο Καλλιθέας.
Ο Πανιώνιος νίκησε με 96-84 (στην παράταση) και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Κόβιλ, ο οποίος δήλωσε για την ανάδειξή του σε MVP:
"Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νίκη της ομάδας μας πρώτα απ' όλα γιατί τη χρειαζόμασταν πολύ και ήταν ένας αγώνας συναρπαστικός που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι τιμητικό για μένα ότι αναδείχτηκα πολυτιμότερος παίκτης αλλά σίγουρα η νίκη οφείλεται σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Προσπαθούμε σιγά σιγά να χτίσουμε χαρακτήρα σαν ομάδα, υπήρχαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και ελπίζω ότι πλέον θα μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί και πιστεύω θα πάμε ακόμη καλύτερα. Εγώ έχω πλέον προσαρμοστεί αρκετά στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=85877#ixzz1CluTbsse