https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, February 01, 2011

Νίκολας: Δεν υπάρχει ΝΒΑ, μόνο η Αθήνα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα των ΗΠΑ ο Ντρου Νίκολας δήλωσε πανευτυχής που αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας πως διασκεδάζει τη συνύπαρξη μαζί του στην πράσινη περιφέρεια.




Ο Νίκολας έκανε δηλώσεις στο realgm.com και ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το αν σκέφτεται στην επιστροφή του στις ΗΠΑ: "Δεν έχω καμία επιθυμία να επιστρέψω και να παίξω στο ΝΒΑ. Αγαπάω την ζωή μου εδώ στην Αθήνα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν θα έπαιζα στο D-League. Δεν βγάζουν καν χρήματα σε αυτά τα πρωταθλήματα και οι παίκτες έχουν ένα μικρό όνειρο να κληθούν από ομάδα του ΝΒΑ, αλλά οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές".
Οσο για την πορεία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, σχολίασε: "Αρχικά εύχομαι να είμαστε υγιείς φέτος. Δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με όλους τους παίκτες στην ομάδα. Μας λείπει ακόμα ο Άλεξ Μάριτς και παίξαμε χωρίς τον Σάτο στο πρώτο παιχνίδι του Τορ-16. Όλη την χρονιά κάποιος τραυματίζεται. Εγώ μόλις επέστρεψα από τραυματισμό, ο Μάικ Μπατίστ επίσης. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που κάποια στιγμή αυτή την χρονιά θα είμαστε όλοι υγιείς και θα παίζουμε ακόμα στην Ευρωλίγκα".
Τέλος, ο αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε για τη συνύπαρξή του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και είχε μόνο καλά λόγια να πει: "Είναι τιμή να παίζω μαζί του 2,5 χρόνια τώρα. Κάνει το παιχνίδι τόσο εύκολο για όλους μας. Είναι ένας από αυτούς τους σπέσιαλ παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι ακόμα και όταν δεν σουτάρει... Πολλές φορές έχεις παίκτες που έχουν επιρροή στο παιχνίδι επειδή σκοράρουν πολύ. Ο Δημήτρης παίζει σπουδαία άμυνα και είναι σταθερός"