https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, February 05, 2011

Ντεμπούτο ο Ντιόγκο με Σάντος

Ο Ντιόγκο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Σάντος, αλλά δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία, ενώ ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος (video)
Η "Peixe" αντιμετώπισε την Σάντο Αντρέ στο Pacaembu και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 στην αναμέτρηση για το Paulistão, το πρωτάθλημα της πολιτείας του Σάο Πάουλο δηλαδή.



Ξεκίνησε στην βασική 11άδα ο Ντιόγκο, αλλά όχι μόνο δεν σκόραρε, με τον Ποσεμπόν να σκοράρει για την Σάντος, αλλά ο 23άχρονος άσος που ανήκει στον Ολυμπιακό δεν είχε ούτε μία καλή ευκαιρία.
Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του μετά το ματς ήταν ικανοποιημένος, τονίζοντας: "Ευχαριστήθηκα την εμφάνισή μου. Ακόμη μου λείπει η φυσική κατάσταση και ο συγχρονισμός, πρέπει να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Για μένα πάντως ήταν ένα θετικό ντεμπούτο".

"Είχα περάσει καλά στην Πορτουγκέζα, είχα πάει καλά και στον Ολυμπιακό, αλλά είχα μία κακή χρονιά στην Φλαμένγκο. Ελπίζω φέτος με την Σάντος να επιστρέψω σε καλό επίπεδο".

 


Δείτε τα highlights της αναμέτρησης...


www.sport24.gr