https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, February 27, 2011

Μόνο ο Γκοβού!


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011, 
Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έχει σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις που πήρε μέρος η ομάδα.


Αν και ο Γάλλος δεν έχει αποδώσει ως τώρα τα αναμενόμενα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς βρέθηκε ακόμα και κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «τριφύλλι», είναι ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που κατάφερε να σκοράρει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.
Ο Γκοβού σκόραρε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν άνοιξε το σκορ στην ήττα με 5-1 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ενώ είχε βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο ματς Κυπέλλου με την Κοζάνη που τελείωσε με 5-0 υπέρ τω «πράσινων». Η μόνη διοργάνωση στην οποία δεν είχε σκοράρει ήταν το πρωτάθλημα, κάτι που κατάφερε το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο (1-1).
Πλέον ο πρώην άσος της Λιόν, σύμφωνα με όσα έλεγε και στο περιβάλλον του, εμφανίζεται αποφασισμένος να βελτιώσει την εικόνα του και να βοηθήσει στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έκανε ουσιαστικά στην μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.