https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, February 18, 2011

Εγκαταλελειμμένοι γαλλική πόλη στην Καμπότζη

Έξω από την πόλη της Kampot στη νότια Καμπότζη υπάρχει μια εγκαταλελειμμένοι γαλλική πόλη που ονομάζεται Bokor Hill Station.  Χτίστηκε το 1922, και τα κτίρια της πόλης είναι  εντυπωσιακά, με μια  παλιά όψη.  Αν αναρωτιέστε γιατί εγκαταλείφθηκε η απάντηση είναι εξαιτίας ενός πολέμου στη δεκαετία του 70.
abandoned town 1
 Η πόλη έχει ένα κεντρικό κτίριο το οποίο έχει καταπληκτική θέα πάνω από τον ωκεανό, μια ,  καθολική εκκλησία , σπίτια και ένα καζίνο.


Η πόλη χτίστηκε για να λειτουργήσει ως θέρετρο για τους γάλους  εποίκους που ήθελαν να ξεφύγουν από την παραφροσύνη της Πνομ Πενχ.

abandoned town 2
Τα κτίρια είναι σήμερα πραγματικά παραμελημένα  και παλιά, αλλά είναι ένα  ανοικτό  τουριστικό αξιοθέατο, έτσι μπορείτε να πάτε οποιαδήποτε στιγμή και να επισκεφθείτε  τον τόπο.  Ίσως θα νομίζετε ότι είναι τρομακτικό, αλλά σίγουρα θα πάρετε   μια μεγάλη εμπειρία.  Ένα άλλο τρομακτικό εγκατέλειπες  μέρος είναι αυτό το ρωσικό θέατρο.abandoned town 3
abandoned town 4
abandoned town 5
abandoned town 6
abandoned town 7
abandoned town 8
abandoned town 9
abandoned town 10
abandoned town 11
abandoned town 12
abandoned town 13