https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, February 24, 2011

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη»



Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Αν πετύχαινε ένα γκολ θα μας δημιουργούσε προβλήματα»

Καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα χαρακτήρισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, το γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του σε βάρος του Άρη στον επαναληπτικό αγώνα για τους «32» του Europa League (3-0). Παράλληλα μίλησε με σεβασμό και εκτίμηση για τις ικανότητες των «κιτρίνων».

«Είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα, καθώς δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν λίγο κουρασμένοι και κατεβάσαμε ταχύτητα. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, γιατί στο πρώτο ματς έπαιξαν πολύ καλά. Αν ο Άρης πετύχαινε ένα γκολ θα μας δημιουργούσε προβλήματα, αλλά καταφέραμε να ανοίξουμε νωρίς το σκορ», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για το αν πιστεύει πως οι «πολίτες» μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου και να κατακτήσουν το τρόπαιο, είπε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ καλή ομάδα όπως η Ντιναμό Κιέβου, που διαθέτει μεγάλη πείρα στα Κύπελλα Ευρώπης και πολλές συμμετοχές στο Champions League. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».