https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, January 09, 2011

Οι πιο αντιπαθητικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου για το 2010

Ο κατάλογος των κορυφαίων δέκα πιο μισητών  ανθρώπων  στο ποδόσφαιρο 2010 με βάση τις ψήφους 15.000 τηλεθεατών έχει πρόσφατα παρουσίασε συμπεριλαμβανομένων Τζον Τέρι, Sepp Blatter, ο Μάριο Μπαλοτέλι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Γουέιν Ρούνεϊ, ο Ζοζέ Μουρίνιο, Luis Suarez, Μάικ Άσλεϊ, ο Ρόμπι Σάβατζ και Mauricio  Espinosa. Ας δούμε  αυτό το άρθρο για να γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους τα άτομα αυτά ονομάζονται στη λίστα.

Τζον Τέρι έχει κερδίσει την «πιο μισητή Man in Football" βραβείο λόγω του έρωτα τους ισχυρισμούς υπόθεση με την αρραβωνιαστικιά πρώην συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ.  Η Αγγλία κεντρική πλάτη είναι επίσης αντιπαθής από τους περισσότερους υποστηρικτές μη Τσέλσι.


John Terry got 3171 Votes
Τζον Τέρι πήρε 3.171 ψήφους

Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, έχει καταστεί το δεύτερο μισητός άνθρωπος στο ποδόσφαιρο λόγω της παράξενες ιδέες του τελευταίου έτους, καθώς και ορισμένα σκάνδαλα που σχετίζονται με Παγκόσμιο Κύπελλο προσφορά 2018 και 2022.


Sepp Blatter got 2695 Votes
Sepp Blatter πήρε 2.695 ψήφοι

Mario Balotelli χρησιμοποιούνται για να κάνουν οι Ιταλοί, γενικά, και Ίντερ οπαδών στο Μιλάνο το θεαματικό αισθάνεται κουρασμένος λόγω της κακής συμπεριφοράς και της στάσης του.  Έπαιξε μόνο το παιχνίδι με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, εάν αμείβεται το σωστό ποσό.  Τώρα, Μάντσεστερ Σίτι έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση.  Όπως και Cristiano, Mario δεν έχει φίλους.


Mario Balotelli got 2569 Votes
Μάριο Μπαλοτέλι πήρε 2.569 ψήφους

Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πραγματικά ένα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά οι άνθρωποι θυμούνται τον επίσης ως μεμονωμένες φιλόκομψος και ναρκισσιστική, που σε κανέναν δεν αρέσει ακόμα και τη δική του ομάδα Ρεάλ Μαδρίτης-mates.


Cristiano Ronaldo got 1992 Votes
Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε 1.992 ψήφους

Γουέιν Ρούνεϊ είναι επίσης προστίθεται στον κατάλογο αυτό λόγω των δύο βασικούς λόγους.  Πρώτον, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκαν οι υπηρεσίες μιας πόρνης, ενώ η σύζυγός του ήταν έγκυος.  Εκτός αυτού, έκανε επίσης ανεμιστήρες πολύ απογοητευμένος με όταν ζητούν ένα τεράστιο μισθό από την ομάδα ποδοσφαίρου του
, απειλώντας να μετακινηθούν σε άλλο σύλλογο.


Wayne Rooney got 1048 Votes
Γουέιν Ρούνεϊ πήρε 1.048 ψήφους

Δεν έχει καμία έκπληξη όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι το όνομα στον κατάλογο αυτό γιατί ο προπονητής ανακοινώνει πάντα, σαν να ήταν νούμερο 1 και έχει σοκάρει δηλώσεις.


Jose Mourinho got 706 Votes
Ζοζέ Μουρίνιο πήρε 706 ψήφους

Luis Suarez, ένας επιθετικός της Ουρουγουάης, έχασε το δικαίωμά του να παίξει στο Ημιτελικό ελλιμενισμένα στο Παγκόσμιο αυτό Κύπελλο επειδή είχε αθέμιτες ενέργειες προς Γκάνα.


Luis Suarez got 605 Votes
Luis Suarez πήρε 605 ψήφους

Μάικ Άσλεϊ, ο ιδιοκτήτης του Newcastle, είναι επίσης  αντιπαθητικος από Newcastle υποστηρικτές όταν έσπασε την υπόσχεσή του και αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή, Κρις Houghton.


Mike Ashley got 523 Votes
Ο Mike Ashley πήρε 523 ψήφους

Robbie Savage είναι διάσημη για του παίζοντας βίαια στυλ, σε ορισμένες ομάδες όπως η Μεγάλη Βρετανία Μπέρμιγχαμ, Μπλάκμπερν και Derby.  Πρόσφατα, της Ουαλίας ποδοσφαιριστής έχει την ποιότητα να διασυρθεί Premier League του.


Robbie Savage got 186 Votes
Ρόμπι Σάβατζ πήρε 186 ψήφους

Τζον Τέρι έχει κερδίσει την «πιο μισητή Man in Football" βραβείο λόγω του έρωτα τους ισχυρισμούς υπόθεση με την αρραβωνιαστικιά πρώην συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ.  Η Αγγλία κεντρική πλάτη είναι επίσης αντιπαθής από τους περισσότερους υποστηρικτές μη Τσέλσι.


Mauricio Espinosa got 60 Votes
Mauricio Espinosa πήρε 60 ψήφους