https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, January 29, 2011

Δείτε ένα βίντεο όπου ο Remi ξεφτιλίζει τον Ronaldo!

ags Αλλα | Κόσμος | Μπάλα
Δείτε ένα βίντεο όπου ο Remi ξεφτιλίζει τον Ronaldo!
Πριν λίγες μέρες όλοι μας παρακολουθήσαμε τον Ronaldo να το παίζει Γουλιέλμος Τέλλος και από μακρινή απόσταση να σημαδεύει με την μπάλα ένα παγούρι που είχε τοποθετηθεί επάνω στο κεφάλι ενός τύπου. Τελικά το φαινόμενο έκανε αυτό το σουτ και κατάφερε να βρει το στόχο του!


Ωστόσο αυτό το βίντεο, για κακή ώρα του Βραζιλιάνου, έφτασε και στα χέρια του, επαγγελματία, Remi Gaillard και αυτός έδειξε στον ποδοσφαιριστή πως γίνεται κανονικά αυτό το κόλπο! Έστησε πολύ μακριά ένα μπουκάλι και με την μπάλα, η οποία πήρε τρομερή πορεία, κατάφερε να το χτυπήσει! Βουλώνοντας έτσι δηλαδή το στόμα του Ronaldo… Μάλιστα ο παίκτης της Κορίνθιανς φαίνεται να πειράχτηκε πολύ από αυτό, και έτσι έγραψε στο Twitter «αυτός ο Remi αξίζει να ασχοληθώ;», ενώ στη συνέχεια «Αυτός ο Γάλλος συνεχίζει να με προκαλεί. Σκέφτομαι να του δώσω μια απάντηση». Επειδή εμείς γουστάρουμε πάρα πολύ τον «ψυχάκια» Remi, θέλουμε πολύ να δούμε την απάντηση που θα έχει να δώσει το φαινόμενο… Μόνο και μόνο άλλωστε, για να ανακαλύψουμε τι έχει να κάνει στη συνέχεια ο… «σχιζοφρενής» Γάλλος!

Τέλος δείτε το βίντεο του Ronaldoκαι στη συνέχεια του Remi και κάντε την σύγκριση μόνοι σας!