https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, January 30, 2011

Δείτε τις κοπέλες που "ανεβάζουν" το ηθικό παικτών και οπαδών... στα ύψη!

Λαρίσα, Ρικέλμε, σέξι, sexy, Larissa, Riquelme, TOP, 12, ΤΟΠ, best, girls, hot
Είναι 12, από διάφορες χώρες του κόσμου και μας απασχόλησαν πολύ φέτος με τα καμώματα τους! Όλες τους είναι εξίσου υπερβολικά "hot" και σέξι και πέταξαν έξω τα μάτια οπαδών και παικτών... Η χώρα μας έχει αντιπροσώπευση βέβαια σε αυτή τη λίστα γυναικών και μάλιστα επάξια αντιπροσώπευση... Θεωρούνται οι εντυπωσιακότερες που έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο του αθλητισμού μες στο 2010! Ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα λοιπόν... 


Ιανουάριος:  Τα μονοθέσια της F1 ξαναρχίζουν να παίρνουν μπροστά και η πανέμορφη Τζέμα Άτκινσον φημολογείται πως έχει "κατακτήσει" τον πιλότο της McLaren, Λιούις Χάμιλτον.

Φεβρουάριος: Ξεσπάει η κρίση στο ζεύγος Κόουλ, όταν η Σέριλ ανακαλύπτει πως ο αριστερός μπακ της Τσέλσι έστελνε πίσω από την πλάτη της ερωτικά μηνύματα και πικάντικες φωτογραφίες του μέσω κινητού σε άλλες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και το μοντέλο Σόνια Γουάιλντ.

Μάρτιος: Μετά το τέλος της σχέσης του με τη Μπελέν Ροντριγκές, αρχίζουν να κυκλοφορούν δειλά δειλά δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μάρκο Μποριέλο με την "εκρηκτική" Νίνα Σένιτσαρ.

Απρίλιος: Η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο καλπάζει προς την κατάκτηση του τρεμπλ και ο Πορτογάλος έχει αποκτήσει πάρα πολλούς θαυμαστές/τριες, με μία από αυτές, τη Μενίτα Τονιόλο να παραδέχεται: "Είμαι τρελή για τον Μου".

Μάιος: Συνεχίζεται η έντονη ζωή του "Σούπερ Μάριο" Μπαλοτέλι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Η νέα κοπέλα με την οποία φαίνεται να συνδέεται ερωτικά είναι η Ελληνίδα μοντέλο Μπέτι Κουράκου.

Ιούνιος: Το ιταλικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, όμως ο Φίλιπο Ιντσάγκι συνεχίζει να απασχολεί τα μίντια. Αυτή τη φορά με τα κουτσομπολιά που θέλουν τον μπόμπερ της Μίλαν να φλερτάρει με την Μαρίκα Φρούσιο.

Ιούλιος: Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής μπαίνει στην πιο καυτή του φάση (νοκ-άουτ ματς) και ταυτόχρονα εξαπλώνεται η μανία αναφορικά με τη Λαρίσα Ρικέλμε (η σέξι οπαδός με το μπλουζάκι-θήκη κινητού), η οποία φέρνει γούρι στην Παραγουάη που φτάνει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αύγουστος: Οι φήμες θέλουν τη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ να περνάει κρίση, όμως το ζευγάρι δίνει αποστομωτική απάντηση αυξάνοντας τις κοινές δημόσιες εξόδους τους.

Σεπτέμβριος: Υπάρχει και η μπασκετική... Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία ονομάζεται Χαν Γιφέι. Είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση που η Κίνα περνούσε στα νοκ-άουτ ματς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας θα γδυνόταν για να "επιβραβεύσει" τους Κινέζους διεθνείς. Έτσι και έγινε, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των θαυμαστών της.

Οκτώβριος: Η Κέλι Μπρουκ αποκαλυπτει πως διατηρεί σχέση με τον άσο του ράγκπι, Ντάνι Τσιπριάνι.

Νοέμβριος: Ο Βαλερί Μποζίνοφ δεν σκοράρει τόσο συχνά με τη φανέλα της Πάρμα, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας χάρη στη σχέση του με τη Νικολέτα Λοζανόβα.

Δεκέμβριος: Σε γκραν πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πεκίνο, οι θεατές μένουν "στήλη άλατος" βλέποντας ξαφνικά να ξεπροβάλλει το ντεκολτέ της Νόρα Χόφμαν...