https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, December 11, 2010

Tron Lightcycle


Το Tron Lightcycle χτίσει ήταν μια απάντηση στην ερώτηση " Πώς θα πας στην κορυφή Αυτή η κατασκευή ήταν ξεχωριστό γιατί έδειξε ότι πολλοί άνθρωποι που ίσως δεν πιστεύουν σε μας, ότι θα μπορούσε να επιτύχει το ακατόρθωτο. Το τελικό προϊόν δεν είναι τίποτα λιγότερο από amazing -
Κοστίζει μόλις 55.000 δολάρια, πάνω στην ώρα για τις ταινίες της 17 Δεκεμβρίου πρεμιέρα.

Η Tron Lightcycle μοτοσυκλέτα ζυγίζει 215 κιλά. Καθε μοτοσυκλέτα συλλέκτες-έκδοση θα αποτελείται από 22-ιντσών x 12-ιντσών, διπλής hubless τροχοί με ελαστικά  . Ένα σκληρό σκελετό υποστηρίζει ίνες άνθρακα και fiberglass σώμα, καθώς και μια V-twin κινητήρα από TLR1000 Suzuki.

Η χρώματος LED ίχνος φωτός μπορεί να απενεργοποιηθεί και με ένα διακόπτη. Θα πάρετε επίσης ένα Tron τύπου κράνος, το οποίο οι κατασκευαστές είναι προσεκτικοί για να σημειωθεί δεν είναι DOT έγκριση και, εάν τείνετε έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των πραγματικών μετρητών και ένα iPad αποβάθρα που παρουσιάζουν τα ζωτικά στατιστικά στοιχεία στην οθόνη αφής του iPad ..

Σύμφωνα με τον Jeff Halverson των Parker Brothers Choppers, δεν είναι ένα αντίγραφο ή αναψυχής από το Φως Κύκλοι και στις δύο ταινίες Tron ήταν εικονική. «Χρησιμοποιήσαμε βασικά τις εικόνες που θα μπορούσαμε να πάρουμε από το διαδίκτυο, προκειμένου να κάνει την μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Halverson. "Να θυμάστε, κανείς δεν έκανε ποτέ αυτή την μοτοσυκλέτα πριν."