https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, December 10, 2010

Σύλληψη τριών ιπτάμενων φροντιστών της Aeromexico στην Ισπανία με 140 κιλά κοκαΐνης






Τρεις ιπτάμενοι φροντιστές της μεξικανικής αεροπορικής εταιρείας Aeromexico κρατούνται από τις ισπανικές αρχές με την άφιξη της πτήσης τους όταν οι αρχές της χώρας ανακάλυψαν στις αποσκευές τους 140 κιλά κοκαίνης!
Η μεξικανική αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη το βράδυ δήλωσε πως οι τρεις άνδρες ταξίδευαν ως επιβάτες στην πτήση, έχοντας εκδώσει δικά τους εισιτήρια και όχι με εταιρικά και πως κατόπιν της σύλληψής τους απολύθηκαν.

Οι ισπανικές αρχές ανακάλυψαν πως είχαν στην κατοχή τους ταυτότητες εργαζομένων της εταιρείας όταν οι αστυνομικές αρχές τους σταμάτησαν για έλεγχο στο διεθνές αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης.
Οι ισπανικές αρχές δήλωσαν πως οι τρεις εργαζόμενοι της Aeromexico τους κίνησαν τις υποψίες καθώς κρατούσαν τρεις όμοιες βαλίτσες.


Ο αριθμός της πτήσης καθώς και η πόλη στο Μεξικό από όπου είχε αναχωρήσει η πτήση
δεν έγιναν γνωστά.

Η ισπανική αστυνομία σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως η ποσότητα αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει κατασχεθεί στο αεροδρόμιο Barajas και πως οι τρεις άνδρες θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ήταν ιπτάμενοι φροντιστές για την Aeromexico για να εισάγουν τα ναρκωτικά στην Ισπανία.