https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, September 03, 2015

ΓΙΝΕ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ


ΓΙΝΕ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ
Το ελαιόλαδο είναι μια από αυτές τις μαγικές ουσίες που είναι καλή σχεδόν για τα πάντα, τη διατροφή, το δέρμα, τα χέρια και τα νύχια, αλλά και για τα μαλλιά.Η συγκεκριμένη κρέμα νυκτός θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει.
Το ελαιόλαδο μαλακώνει και ενυδατώνει, ενώ το ξύδι περιορίζει τις κηλίδες, σκοτώνει τα μικρόβια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Βρέξτε το πρόσωπό σας με νερό προτού την απλώσετε.
Υλικά
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
¼ του φλιτζανιού ξύδι
¼ του φλιτζανιού νερό
Ανακατέψτε τα υλικά όλα μαζί και εφαρμόστε στο δέρμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε την κρέμα και αφήστε τη όλο το βράδυ. Οι διαδικασίες που ακολουθεί το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και του ύπνου μεγιστοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και τις αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο.Mask-Step-

Έχεις θαμπά, ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά; Απέκτησε όμορφα μαλλιά με ελαιόλαδο!

Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες του. Γιαυτό και το χρησιμοποιούμε σε όλα τα φαγητά και τις σαλάτες. Αυτά θα μου πείτε τα γνωρίζετε. Ξέρετε όμως οτι το ελαιόλαδο είναι τροφή όχι μόνο εσωτερική αλλά και εξωτερική για τον οργανισμό;
Τα μαλλιά μας χρειάζονται κι εκείνα τροφή για να ανανεωθούν, να ζωντανέψουν και να λάμπουν. Το ελαιόλαδο είναι ο καλύτερος σύμμαχος ομορφιάς για αυτά.
Οι τρόποι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είναι πολλοί! Εμείς σου έχουμε τους καλύτερους.
Κάντε κλικ για-ένα-Olive-Oil-τα μαλλιά
Αν έχεις τριχόπτωση ή πιτυρίδα, ζέστανε λίγο λάδι και άπλωσε το στις ρίζες των μαλλιών σου. Κάνε ελαφρύ μασάζ και τύλιξε το κεφάλι σου σε μια σακούλα ή σκουφάκι μπάνιου. Κοιμήσου και την επόμενη μέρα το πρωί λούσου κάνοντας 3 σαπουνάδες στο κεφάλι σου. Θα το επαναλαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν!
Αν τα μαλλιά σου είναι θαμπά, ξηρά ή ατίθασα, φρόντισε να απλώνεις λίγο λάδι απο τη ρίζα έως τις άκρες μια ώρα πριν λουστείς. Κατόπιν λούζεσαι με 3 σαπουνάδες. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί.
Olive-oil-and-egg-yoke-for-Frizzy-hair-

Νερό+Αυγό+Λάδι=Λαμπερά, τέλεια μαλλιά

Όλοι ξέρουμε πόσο καλό κάνει το ελαιόλαδο στα μαλλιά (στα πάντα βασικά) και πολλές το χρησιμοποιούμε σαν μάσκα μαλλιών μόνο του. Αν ωστόσο το συνδυάσετε με ένα αυγο και ένα ποτήρι νερό (για να μπορέσετε να το απλώσετε ευκολότερα) θα δείτε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στη λάμψη και την ποιότητα των μαλλιών σας. Αυτή η συνταγή έχει 2 παραλλαγές, μια για λιπαρά και μια για ξηρά μαλλιά. Η διαφορά στην εκτέλεση είναι η χρήση ή όχι του ασπραδιού. Αν λοιπόν έχετε λιπαρά μαλλιά χρησιμοποιήστε το ασπράδι, αν όχι χωρίστε το από τον κρόκο και χρησιμοποιήστε μόνο τον κρόκο.
Θα χρειαστείτε
2 μεγάλα αυγά
2 κουταλιές της σούπας ελαιολαδο
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Ξεχωρίστε τους κρόκους αν έχετε ξηρά μαλλιά και ρίξτε τους σε ένα μπολ. Αν δεν έχετε απλά ρίξτε τα αυγά ολόκληρα στο μπολ. Προσθέστε το ελαιόλαδο και ανακατέψτε πολύ καλά. Συνεχίστε ρίχνοντας το νερό μέσα στο μίγμα και ανακατέψτε ακόμα πιο καλά ώσπου να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Το μίγμα σας πρέπει να είναι υδαρό. Ρίξτε το σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετέ το ελαφρώς. Δεν μυρίζει ωραία; Δεν πειράζει, αυτό σημαίνει ότι τα έχετε κάνει όλα σωστά. Μην το αφήσετε να βράσει, απλά ζεστάνετέ το και βγάλτε το από τη φωτιά.

Διαβάστε εδώ μια τέλεια μάσκα προσώπου

Χρήση
Βάλτε τα μίγμα σε όλα σας τα μαλλιά και αφήστε το όσο περισσότερο μπορείτε ή όσο αντέχετε. Δεν πειράζει αν πάει στη ρίζα. Στη συνέχεια λουστείτε προτείνουμε 2 εφαρμογές σαμπουάν) και αν μπορείτε αποφύγετε το styling ώστε ένα μην ταλαιπωρήσετε τα ενυδατωμένα, απαλά, μεταξένια σας μαλλιά.http://www.peoplegreece.com/a
_spitika_kalluntika_
Μέλι και ελαιόλαδο: Ιδανικά ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
ΤΟ Μέλι ΚΑΙ ΤΟ Ελαιόλαδο μπορούν ΝΑ φτιάξουν ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ κρέμα Ενυδάτωσης ΓΙΑ ΤΟ ευαίσθητο Δέρμα. Αυτά τα δυο προϊόντα είναι ιδανικά, ακόμα και για τα μωρά, αφού κρατά το δέρμα μαλακό και απαλό. Άλλωστε, καλό είναι να αποφεύγουμε τις λοσιόν που περιέχουν άγνωστες ουσίες.
Το μυστικό
Πώς έχω δυνατά νύχια που δεν σπάνε; Απλώνω κάθε μέρα στα πετσάκια των νυχιών μου λάδι ελιάς εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας!
πηγες
Ομάδα neadiatrofis.gr
http://womensday.gr/beauty/omorfa-ΜΑΛΛΙΑ-me-eleolado/
http://www.peoplegreece.com/a