Το ρύζι είναι μια καταπληκτική πηγή λινολεϊκού οξέος και σκουαλένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Θα επιβραδύνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Το σκουαλένιο προστατεύει επίσης το δέρμα από το ήλιο. Το ρύζι είναι επίσης άφθονα σε βιταμίνη Ε και γάμμα oryznol, γνωστή για την ικανότητά της να προστατεύει την καρδιά και μείωση της χοληστερόλης.
do-αυτό-at-τουλάχιστον-μία φορά την εβδομάδα-και-σας-πρόσωπο-θα-είναι-10-χρόνια-νεότεροι
Δυστυχώς, εκτός από τα ιαπωνικά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα. . Ράις κάνει θαύματα, όταν πρόκειται για την αναζωογόνηση του 

δέρματος. Σας δίνουμε μια εξαιρετικά απλή μάσκα για το ρύζι που θα εξομαλύνει τις ρυτίδες σας και να σας δώσει ένα ωραίο χροιά του δέρματος 
Θα πρέπει:
  • 3 κουταλιές της σούπας ρύζι
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα
  • Μέλι 1 κουταλιά της σούπας
Προετοιμασία:
Βράζουμε και στραγγίζουμε το ρύζι. Διατηρήστε το νερό. Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας ζεστό γάλα στο ρύζι, στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι. 
Πάντα να εφαρμόζετε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Αφήστε το μέχρι αποξηραμένα. Καθαρίστε το πρόσωπό σας και ξεπλύνετε με νερό στο οποίο έχετε μαγειρεμένο το ρύζι. 
Ρύζι νερό έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει το δέρμα και διεγείρει την κυκλοφορία του. Ρύζι νερό επίσης βοηθά στην απομάκρυνση κηλίδων ηλικίας και ανακουφίζει από τη φλεγμονή. Θα κάνει το δέρμα σας υγιές και ενυδατωμένο. Χρησιμοποιήστε το για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τον ήλιο. 
Για βέλτιστα αποτελέσματα, επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από την επιδερμίδα σας στον καθρέφτη - θα δούμε 10 χρόνια νεότεροι.
Πηγή / Αναφορά:  www.healthtipsportal.co
m