https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, August 28, 2015

Έχετε δοκιμάσει να βάλετε κανέλα στον καφέ; Δείτε γιατί!


cinnamon-in-coffee.jpg
Η κανέλα είναι ένα φθηνό μπαχαρικό και έχει μια γλυκιά γεύση.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά κανέλα και το καλύτερο είναι να την καταναλώνετε το πρωί στον καφέ σας.
Γιατί;

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού του κανέλα σε ζεστό καφέ είναι αρκετό για το σώμα για να αντιμετωπίσει τους ιούς και τα βακτήρια.
Διεγείρει τον εγκέφαλο
Βελτιώνει τη μνήμη, σας κρατά σε εγρήγορση και είστε ποιο συγκεντρωμένοι πλέον.
Μειώνει το σάκχαρο του αίματος και τα επίπεδα χοληστερόλης
Η τακτική χρήση της κανέλας μπορεί να σας προστατεύσει από διαβήτη και τη χοληστερίνη. Μπορεί  να χρειάζεστε μόνο 6 γραμμάρια ανά ημέρα.
Μειώνει τους πόνους της περιόδου
Ως εκ τούτου, οι γυναίκες που έχουν επώδυνο έμμηνο κύκλο πρέπει να προσθέτουν περισσότερη κανέλα στα ποτά και τα τρόφιμα τους.
Βελτιώνει την κυκλοφορία και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας
Ένα ζεστό ρόφημα, για παράδειγμα πίνοντας καφέ με ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού κανέλα, θα μπορέσετε να ανακτήσετε την ενέργειά σας και θα βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ανθρώπους που έχουν πάντα κρύα πόδια και χέρια.
Η κανέλα ταιριάζει με οποιοδήποτε καφέ, καπουτσίνο, ελληνικό, ακόμη και με σοκολατούχο γάλα, ή τσάι.
goodmorningcenter.com