https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, August 29, 2015

ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
Αν δεν καταναλώνουμε πολλές αποκαθαρτικές αλκαλικές τροφές, δηλαδή όσπρια, λαχανικά, φρέσκα φρούτα και πολύ νερό για να αποβάλλονται οι τοξίνες, τότε δημιουργείται στο σώμα μας όξινο κυτταρικό περιβάλλον.

Η έντονη οξύτητα είναι συνέπεια κακής διατροφής και αφυδάτωσης.
Η πόση νερού να βοηθά στην εξουδετέρωση των οξέων, θα σκεφθεί κάποιος ότι η πόση αλκαλικού νερού θα εξουδετέρωνε καλύτερα τα οξέα.
Δηλαδή το αλκαλικό να εξουδετερώσει το όξινο. Όσο λογική σκέψη φαίνεται, τόσο παράλογη είναι.
Ένας οργανισμός με χρόνια κακή διατροφή, αφυδάτωση, και έλλειψη φυσικής άσκησης, απλά να επανέλθει πίνοντας αλκαλικό νερό.
Η μείωση επιπέδων οξύτητας μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά παράλληλα και τα  υγιή.
Χημικές αντιδράσεις που σχετίζονται με την πέψη, γίνονται μόνο στο φυσιολογικό εύρος των 7,35 – 7,45.
Αυτός είναι ο λόγος που διατηρεί το σώμα την ισορροπία σε αναλογίες οξύτητας / αλκαλικότητας.
Η υπερκαλιαιμία είναι επικίνδυνη πάθηση στον οργανισμό, οδηγεί σε θάνατο από έμφραγμα.
[Πηγή http://tinier.com/6x82j5].
Είχαμε υποβάθμιση της μυοσίνης του μυοκαρδίου και της κρεατακινάσης σε αρουραίους που δόθηκε ΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ. [Watanabe T Kishikawa Y J Vet Med Sci 1998 Feb.].
Σε εργαστηριακούς αρουραίους, που χορηγήθηκε αλκαλικό νερό, παρατηρήθηκαν βλάβες του μυοκαρδίου, κυτταρική διήθηση, ίνωση και διαρροή καλίου στο αίμα, σε 15 εβδομάδες.
Μπορείτε να φανταστείτε την επιδείνωση με τα από 6 μήνες η 6 χρόνια.
Η συνεχής κατανάλωση αλκαλικού νερού δημιουργεί ένα εντοπισμένο γαστρικό φαινόμενο, κατά το οποίο το στομάχι παράγει υπερβολικές ποσότητες οξέων.
Αυτή η αδιάκοπη αλκαλική επίθεση, στον οργανισμό, προκαλεί ανώμαλες πεπτικές συνθήκες σε ένα προηγουμένως υγιές κοιλιακό περιβάλλον.
Όσο αυξάνεται η ηλικία η παραγωγή γαστρικών οξέων επιβραδύνεται.
Στα 40 η ικανότητα του σώματος για παραγωγή ένζυμων μειώνεται κατά 20 -30 %.
Αν όπως υπάρχουν υπόνοιες ότι το αλκαλικό νερό εμποδίζει την παραγωγή ένζυμων, τότε η κατανάλωση του μετά τα 40, είναι από τα χειρότερα πράγματα.
Αξίζει τον κόπο Αυτός ο κίνδυνος;;
Από Κοσμίδη Χρήστο ΙΩΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

Πώς μπορώ να κάνω αλκαλικό νερό στο σπίτι;

 ΤΟ Αλκαλικό νερό έχει pH υψηλότερο από ό, τι το νερό της βρύσης.
Αν και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το πόσιμο αλκαλικό νερό είναι ευεργετικό, μερικοί άνθρωποι προτιμούν το νερό που είναι εξαιρετικά αλκαλικό. Η αλκαλικότητα του νερού αναφέρεται στο pH του.Το Κανονικό νερό βρύσης έχει pH 7,0, σύμφωνα με αλκαλικές σύστημα νερού, ενώ το αλκαλικό νερό έχει pH 8,5 έως 9,0,σε εκθέσεις Υγείας Προσανατολισμού.
Υπάρχουν τρεις τρόποι για να αυξήσει το pH του νερού: χρησιμοποιήστε ένα αποστακτήριο, προσθέστε τα συστατικά για την αύξηση της αλκαλικότητας ή να χρησιμοποιήσετε ένα ιονιστή νερού. Από αυτές τις μεθόδους, η απλούστερη και φθηνότερη είναι να προσθέσει τα συστατικά για να δημιουργήσετε αλκαλικό νερό.
Ανέξοδο τρόπο για να κάντε το αλκαλικό νερό
Πώς να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να  κάνετε Alkalize στο σώμα
Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ενα, εμφιαλωμένο, αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό
Μαγειρική σόδα
Οδηγίες
Συνταγή
1
Γεμίστε ένα δοχείο 1 γαλονιού με νερό. Αφήστε τουλάχιστον 5 πόντους   στην κορυφή του δοχείου. Ανάλογα με την παροχή νερού σας, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε είτε βρύσης ή εμφιαλωμένο νερό.
2
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. σόδα στο δοχείο.
–3 Βιδώστε το καπάκι στο δοχείο και ανακινήστε για να διαλύσει την σόδα.
Φυλάξτε το σφραγισμένο δοχείο στο ψυγείο.
Αναπληρωματικό Συνταγή
Ρίχνουμε σε ½ γαλόνι αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό σε ένα δοχείο 1 γαλόνι.
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. θαλασσινό αλάτι στο δοχείο.
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. κοραλλιών σκόνη ασβεστίου.
Πλύνετε ένα λεμόνι και κόψτε το στη μέση. Συμπιέστε το χυμό από το λεμόνι σε ένα μικρό μπολ. Αφαιρέστε τυχόν σπόρους από το χυμό, και ρίξτε το στο δοχείο.
Βιδώστε το καπάκι στο δοχείο και ανακινήστε το δοχείο για να αναμειχθούν τα υλικά.
Αφαιρέστε το καπάκι και γεμίστε το δοχείο, αφήνοντας τουλάχιστον μια ίντσα του εναέριου χώρου στην κορυφή, με επιπλέον αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό. Αντικαταστήστε το καπάκι και ανακινήστε ξανά το δοχείο.
Φυλάξτε το σφραγισμένο δοχείο στο ψυγείο.
 Οι υπέρμαχοι του αλκαλικού νερό πόσιμο λένε ότι μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να διατηρήσει την κατάλληλη ισορροπία του pH και την πρόληψη πολλών τύπων ασθενειών.
 Οφέλη για την υγεία
Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν το πόσιμο αλκαλικό νερό για τα οφέλη για την υγεία, όπως είναι οι έμποροι των συστημάτων νερού  λένε ότι προλαμβάνει την ασθένεια και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Ισχυρίζονται επίσης ότι σταματά τις ελεύθερες ρίζες από τη διαμόρφωση, ξεπλένει τις τοξίνες από τα κύτταρα και εμποδίζει τις τοξίνες από τη συσσώρευση, παρέχει βασικά μέταλλα, προωθεί την κανονική ροή του αίματος και διατηρεί το φυσιολογικό pH του αίματος. Αλκαλικό νερό είναι επίσης λέγεται ότι είναι καλύτερο να την ενυδάτωση του σώματος, επειδή διαπερνά τα κύτταρα πιο αποτελεσματικά.
Όξινα Επιδράσεις Διατροφή
Οι υποστηρικτές λένε οτι το  αλκαλικό νερό μπορεί να βελτιώσει την υγεία, διότι όταν οι άνθρωποι τρώνε σε μια  όξινη διατροφή και να πίνουν νερό που δεν είναι αλκαλικό, το σώμα πρέπει να ισορροπήσει το pH του αίματος με αύξηση σε σημαντικά μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το κάλιο, το ασβέστιο και από τους ιστούς, τα οστά και τα δόντια. Αυτό συμβάλλει στην οστική απώλεια, στην φθορά των δοντιών, και την κυτταρική γήρανση. Οι άνθρωποι με συστήματα που είναι δεν ειναι όξινα, μπορεί να έχει πολλά συμπτώματα και διαταραχές συμπεριλαμβανομένων των μυών και πόνο στις αρθρώσεις, κόπωση, πονοκεφάλους, δυσπεψία, υπερβολική βλεννογόνων και ξηρό δέρμα και τα μαλλιά. Οι υποστηρικτές λένε υψηλής αλκαλικής δίαιτες  είναι πρόληψη, θεραπεία εκφυλιστικών ασθενειών, όπως η αρθρίτιδα, ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και νεφρικές διαταραχές.
Επιστήμη
Πολλές απαιτήσεις που σχετίζονται με αλκαλικό νερό αβάσιμες από την επιστήμη. Αν και τα επίπεδα σάλιο και τα ούρα ρΗ αλλάζουν, το ρΗ του αίματος είναι πάντα πολύ κοντά στον ίδιο αριθμό, και η περίσσεια οξύτητα αποβάλλεται κυρίως με την αναπνοή έξω το διοξείδιο του άνθρακα. Επιπλέον, οι περιοχές των Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν αλκαλικό νερό  δεν δείχνουν καμία διαφορά στο μέσο αριθμό των εκφυλιστικών καταστάσεων σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα. Ορισμένες ιστοσελίδες που πωλούν αλκαλικές δισκία λένε οι άνθρωποι πρέπει να πίνουν νερό με pH μεταξύ 9 και 10, η οποία είναι σχετικές  με την αλκαλικότητα του γάλακτος της Μαγνησίας. Αποσταγμένο νερό μπορεί να φέρεται σε ένα ρΗ περίπου 8,3 με προσθήκη σόδας ψησίματος. Κάθε ουσία με υψηλότερο pH από 10 παίρνει στη σφαίρα του σαπουνιού.Λαμβάνοντας μαγειρική σόδα καθημερινά δραματικά επιβραδύνει την εξέλιξη της νεφρικής νόσου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανάγκη για
Αλκαλικές Μηχανήματα νερού
Αυτές οι μηχανές παράγουν αλκαλικό νερό από το νερό της βρύσης με  την διαδικασία της ηλεκτρόλυσης, προσθέτοντας ένα ηλεκτρικό φορτίο προς μέταλλα στο νερό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει σαν αποσταγμένο νερό, καθώς δεν περιέχει μέταλλα. Τα μηχανήματα διαχωρίζουν  το νερό σε όξινα και αλκαλικά κανάλια. Το αλκαλικό νερό έχει ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο.
Πιείτε τη σόδα και το διάλυμα νερού στην αρχή της συμπτώματα κρυολογήματος ή γρίπης, όπως ρινική καταρροή ή φτέρνισμα, για να βοηθήσει να σκοτώσει τους ιούς. Κρατήστε το σώμα σας αλκαλικό με την αύξηση φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας.
Πιείτε ένα ποτήρι νερό με μισό λεμόνι ή λάιμ συμπιέζονται σε αυτό δύο φορές την ημέρα, αν δεν είστε σε θέση να πάρετε μαγειρική σόδα και νερό. Λεμόνια και γλυκολέμονα είναι όξινα, αλλά θα γίνει αλκαλικό το σώμα σας, αυξάνοντας την αλκαλικότητα σας σχεδόν καθώς και μαγειρική σόδα
πηγες. www.howtosimplified.com
www.ehow.com/