https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, August 18, 2015

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- Η ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ- ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

TSIPRAS

Τους πάντες φαίνεται να αιφνιδιάζει με την τελική του απόφαση για κλείσιμο της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στήνει θερινά τμήματα με «προεδρικούς» βουλευτές

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κλείσει η Βουλή και να αρχίσουν να λειτουργούν τα θερινά τμήματα. Σε αυτά, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να τοποθετήσει τους λεγόμενους “προεδρικούς” βουλευτές έτσι ώστε μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη και αν δεν έχουν έως τότε προκηρυχθεί πρόωρες εκλογές να περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα μπει σε νέες περιπέτειες αφού θα αποκλείσει επι της ουσίας τους βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας αλλά και εκείνους που μπορεί να μην είναι ανοικτά μαζί τους αλλά καταψήφισαν το Μνημόνιο.
Παρόλα αυτά, ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει να δει τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας να ανεξαρτητοποιούνται και να σχηματίζουν την δική τους κοινοβουλευτική ομάδα έτσι ώστε και στα θερινά τμήματα να συμμετάσχουν και να προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ζωή του κ. Τσίπρα.

http://www.makeleio.gr/?p=416864