https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, November 16, 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ & ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦιλΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η 13 άχρονη Α.Γ. παιδί πολύτεκνης οικογένειας κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ απο ασιτία , έλλειψη φαρμάκων κ.λ.π.. Το Ιστορικό του παιδιού δεν μας άφησε ασυγκίνητους γι αυτό κάνουμε αυτήν την έκκληση.
Η υγιέστατη μικρή αρρώστησε ξαφνικά αφού είχε μέρες να φάει κάτι. Η Ασιτία χτύπησε τον θυρεοειδή της, δημιουργήθηκε καρδιακό πρόβλημα, πρήστηκε το σώμα της, έπαθε εξοφθαλμία , έμεινε 10 μέρες στην εντατική και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Η οικογένειά της αδυνατεί να πάρει τα πανάκριβα φάρμακα και να φροντίσει για την τροφή και την διαβίωση του παιδιού αφού δεν έχουν χρήματα και το σπίτι τους στερείται ακόμα και θέρμανσης. ΚΑΛΟΥΜΕ όσους μπορούν και θέλουν να σώσουν αυτό το Ελληνόπουλο να μας στείλουν ενα mail ενδιαφέροντος και θα τους στείλουμε τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τους οικείους της. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!
Μπορούμε να σώσουμε την κούκλα την Ελληνοπούλα!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 
 http://skeftomasteellhnika