https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, November 18, 2011

Στο εδώλιο οδηγούν τον Λαυρεντιάδη οι Γερμανοί ...


Oι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες απαιτούν επειγόντως την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου υπεξαίρεσης στην Proton Bank, υπενθυμίζοντας ότι η ελληνική τράπεζα έχει χρηματοδοτηθεί από το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης.

Eιδικότερα η... Κοινοβουλευτική Ομάδα των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να ρίξει τάχιστα άπλετο φως στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700 εκατ. ευρώ στην Proton.


Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος δημοσιονομικών θεμάτων της CDU, Κλάους-Πέτερ Φλόσμπαχ, «αναμένω την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από την ελληνική κυβέρνηση. Δεν είναι επιτρεπτό να χρηματοδοτούν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι εγκληματικές συμπεριφορές».

Παράλληλα, σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Rheinische Post του Ντίσελντορφ, ο κ. Φλόσμπαχ υπογραμμίζει: «Εάν αποδειχθεί ότι οι ελληνικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν αποτύχει σε τέτοιο βαθμό, κάποτε δε θα έχουμε ερείσματα για την υποστήριξη της Ελλάδας».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η ελληνική τράπεζα στηρίχτηκε τους προηγούμενους μήνες με 900 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης.
parapolitika.gr