https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, November 07, 2011

Ντροπή σου Φέκτερ και πιο πολύ ντροπή στον πολιτικό μας κόσμο που δεν σε βάζει στη θέση σου!



Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, θέμα γραπτών εγγυήσεων για μεταρρυθμίσεις, από όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, ύψους 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, θέτει η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, σε δηλώσεις της πριν την έναρξη της αποψινής Συνόδου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

“Μόνον αφού έχουμε αυτή τη διασφάλιση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, μπορεί να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου”, τόνισε χαρακτηριστικά η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών του συγκυβερνώντος, με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, σύμφωνα με την αποψινή είδηση του ΑΡΑ από τις Βρυξέλλες.

WIENER ZEITUNG: «Η Υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Maria Fekter παραδέχεται πως η χώρα της έχει εισπράξει από την Ελλάδα …19 εκατομμύρια ευρώ σε τόκους»

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
1 Ιουνίου 2011
Συνέντευξη στην Αυστριακή εφημερίδα WIENER ZEITUNG έδωσε η Υπουργός Οικονομικών, Maria Fekter και όπως αναμενόταν η συζήτηση περιελάμβανε και το θέμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδας καθώς και τα δανεικά που τις προσφέρουν οι χώρες της Ευρωζώνης.
Στην ερώτηση, πως θα πειστούν οι Αυστριακοί πολίτες ώστε να δεχτούν να φύγει από τη χώρα τους μια νέα οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, η Υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως …αρκεί να τους εξηγήσουμε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.
Και συνεχίζοντας…
τόνισε χαρακτηριστικά «μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει 19.000.000 ευρώ σε τόκους και δεν έχουμε χάσει ούτε ένα λεπτό. Δανείζουμε τα χρήματα μας, δεν τα χαρίζουμε».
«Στη περίπτωση που αφήσουμε και χρεοκοπήσουν κράτη όπως είναι η Ελλάδα, θα κοστίσει περισσότερο. Αυτομάτως αυτό θα συνιστούσε οικονομική και κοινωνική καταστροφή»
GEOPOLITICS & DAILY NEWS