https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, November 17, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τρομοκρατικό χτύπημα σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια των Λουκά Παπαδήμου, Δημ. Ρέππα, Μπόμπολα και Κεφαλογιάννη;





Tρόμος στη γειτονιά του Λουκά Παπαδήμου στο Παλαιό Ψυχικό!
 Τουλάχιστο 5 αυτοκίνητα έχουν παραδοθεί στις φλόγες τις τελευταίες 15 μέρες σε απόσταση 50 μέτρων από τη πρωθυπουργική κατοικία!

Η Αντιτρομοκρατική φρόντισε να μην διαρρεύσει το γεγονός και καθησύχασε τους περίοικους λέγοντας ότι πρόκειται για χτυπήματα με γκαζάκια.
Σημειώνουμε ότι στη περιοχή εκτός από το σπίτι του πρωθυπουργού, το οποίο είναι στη Στρατηγού Καλλάρη βρίσκονται ακόμη τα σπίτια του Δημήτρη Ρέππα, της οικογένειας Μπόμπολα  του Αμερικανού Πρέσβη και του Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Έξω από το σπίτι του Μανώλη Κεφαλογιάννη υπάρχει ένα παρατημένο κοβούκλιο –σκοπιά από την εποχή που ο γαλάζιος βουλευτής ήταν ακόμη υπουργός.
Η σύζυγός του έχει ζητήσει από τις Αρχές να το μαζέψουν αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντίθετα ένα παρόμοιο κοβούκλιο τοποθετήθηκε έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού προφανώς επειδή λεφτά υπάρχουν για πέταμα.
Αντί να μετακινήσουν αυτό του Κεφαλογιάννη επέλεξαν να αγοράσουν καινούργιο-εύγε.
Πάντως τα συγκεκριμένα χτυπήματα έχουν ανησυχήσει τους κατοίκους ενώ οι περιπολίες έχουν αυξηθεί.
 http://www.kourdistoportocali.com