https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, October 22, 2011

Εγκαίνια για το… εργοστάσιο της «Μπάρτσα»! (video)


Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων και τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ

Οι νεαροί παίκτες που ανήκουν στους «μπλαουγκράνα» έχουν πλέον τη δυνατότητα να προπονούνται σε νέα γήπεδα και θα μένουν σε χώρους που είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας...


Άλλωστε, η καταλανική ομάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ακαδημίες της και έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια. 
Πολλά ταλέντα φοιτούν κι ετοιμάζονται επαγγελματικά στη μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή της Μπαρτσελόνα. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος, το ελληνόπουλο που όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του θυμίζει περισσότερο το Μέσσι σε παιδική ηλικία. Εδώ φωτογραφίζεται με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ροσέλ και με έναν συμπαίχτη του (στα αριστερά του προέδρου ο Γιώργος Σπανουδάκης) .


Οι πιο γνωστοί παίκτες που έχουν βγει από τα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα» είναι οι εξής: Πεπ Γκουαρντιόλα, Τσάβι Ερνάντεθ, Λουίς Γκαρσία, Κάρλες Πουγιόλ, Αντρές Ινιέστα, Πέπε Ρέινα, Βίκτορ Βαλντές, Σεσκ Φάμπρεγας, Λιονέλ Μέσι, Ζεράρδ Πικέ, Μπόγιαν Κρκιτς, Πέδρο Ροντρίγκεθ και Σέρχιο Μπούσκετς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το κτίριο υπάρχει χώρος για διαφημίσεις που μπορούν να τοποθετηθούν στο μέλλον και θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα στα ταμεία του συλλόγου. 
 
 
 
 
 
http://kapistri.blogspot.com/2011/10/video.html