https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, October 13, 2011

Megan Fox και Armani για χριστουγεννιάτικη καμπάνια καλλυντικών

Hollywood glamour: Megan Fox oozes old school sex appeal as she poses for Armani's Christmas collection campaign Αυτή θα μπορούσε να είχε διαφήμιση τα εσώρουχα Emporio Armani και Armani Jeans αντί της Rihanna.
Αλλά Μέγκαν Φοξ έχει σαφώς κάτι που αξίζει να τη διαφήμιση, σε τέτοιο βαθμό που ο οίκος μόδας δεν είναι έτοιμος να την αφήσει να πάει χαμένο ακόμα.

Αυτή τη φορά, όμως, η νεαρή ηθοποιός έχει κρατήσει τα ρούχα της με την προσοχή που  εστιάζεται σταθερά στο πανέμορφο πρόσωπό της για μια Χριστουγεννιάτικη  σειρά καλλυντικών του Armani .

Η 25-
year-old ξεχειλίζει παλιά αίγλη (σχολεί- Hollywood) για τις διαφημίσεις στο make-up που λαμβάνονται από την δεκαετία του 1930 εμπνευσμένη από Madre του Ιταλού σχεδιαστή της Perla (Mother Pearl) make-up σειρά.
Με σκούρα μαλλιά απαλές  μπούκλες γύρω από το πρόσωπό της, τα εκπληκτικά καταγάλανα μάτια της Megan .
Νομίζει κανίς ότι έχει έρθει σε κόπια αλί εποχή .
Δείτε τις φωτογραφίες.. 

Hollywood glamour: Megan Fox oozes old school sex appeal as she poses for Armani's Christmas collection campaign
Reflective: Clutching a lipstick from the collection, Megan gazes at herself in the mirror 
Starlet: Megan looked every inch a silver screen princess with her soft curled hair and seductive pout 
From Posh to Fox: Megan replaced Victoria Beckham as the face and body of Armani Underwear, before she was bumped for Rihanna this summer