https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, October 23, 2011

Μαντόνα: Ο αδερφός της είναι άστεγος!




Μαντόνα
Εφημερίδα του Μίσιγκαν πρόσφατα δημοσίευσε μία ιστορία για την εισροή αστέγων σε βόρειο προάστιο της πόλης. Το άρθρο, ωστόσο, εστίαζε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο: τον αδερφό της Μαντόνα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "The Michigan Messenger" δημοσίευσε μία συνέντευξη με τον 55χρονη Άντονι Τσικόνε, όπου εκείνος ισχυρίζεται πως είναι άστεγος για περισσότερο από ένα χρόνο.


"Η οικογένειά μου μού γύρισε την πλάτη, όταν περνούσα δύσκολες στιγμές", δήλωσε χαρακτηριστικά. "Νομίζετε ότι δεν έχω απαντήσει αυτή την ερώτηση εκατομμύρια φορές -γιατί η αδερφή μου είναι δισεκατομμυριούχος κι εγώ άστεγος στο δρόμο;", πρόσθεσε κι αυτή ήταν η μοναδική αναφορά στη Μαντόνα.


Η τελευταία δουλειά του Τσικόνε ήταν στο οινοποιείο της οικογένειας Ciccone Vineyard & Winery στο Σάτονς Μπέι. Από τότε που έχασε τη δουλειά του, πριν ενάμιση χρόνο, ο Τσικόνε κοιμάαι κάτω από μία γέφυρα και βασίζει την επιβίωσή του στις τοπικές εκκλησίες. Ο Άντονι δεν είναι ο μοναδικός αδερφός της Μαντόνα που δημιουργεί θέμα γύρω από το όνομά της. Ο αδερφός τους, Κρίστοφερ Τσικόνε, δημοσίευσε το 2008 ένα μη κολακευτικό αποκαλυπτικό βιβλίο, με τίτλο "Life with My Sister Madonna".
http://tosokaki.blogspot.com/2011/10/blog-post_3065.html