https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, October 11, 2011

Προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη



Syrian Foreign Minister Walid al Moallem

Syrian Foreign Minister Walid
Προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη εκτόξευσε ο ανώτατος ιερωμένος των σουνιτών μουσουλμάνων της Συρίας σε περίπτωση που επιτεθούν στην χώρα του.
Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 2.900 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τελευταίους έξι μήνες στη Συρία.

Ο μουφτής Αχμαντ Χασούν, ο γιός του οποίου σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια επαρχία Ιντλίμπ, είπε χαρακτηριστικά:

«Λέω σε όλη την Ευρώπη και στην Αμερική: Θα προετοιμάσουμε τους καμικάζι, οι οποίοι ήδη βρίσκονται μαζί σας, αν βομβαρδίσετε τη Συρία ή το Λίβανο», τόνισε ο Χασούν, όπως μετέδωσε το αλ Τζαζίρα. «Από σήμερα ισχύει "οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος"» προειδοποίησε.

ΗΠΑ και ΕΕ έχουν καταδικάσει την αιματηρή καταστολή του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ εναντίον των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων, έχουν επιβάλει κυρώσεις στη Συρία και ζητούν από τα Ηνωμένα Εθνη να ασκήσουν πίεση στη Δαμασκό. Καμιά χώρα μέχρι σήμερα δεν έχει προτείνει οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση εναντίον της Συρίας, όπως συνέβη στη Λιβύη.

http://www.thirdage.com/news/syrias-top-sunni-cleric-issues-threats-to-us-eu_10-10-2011