https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, October 12, 2011

Πόσο θα ξοδεύατε για ένα ζευγάρι παπουτσιών?

Αυτά τα παπούτσια μην της τα δώσετε στο χέρι! Κοστίζουν...Πόσο θα ξοδεύατε για ένα ζευγάρι παπουτσιών με την υπογραφή ενός γνωστού σχεδιαστή; Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, οι τιμές των επώνυμων παπουτσιών έχουν πάρει για τα καλά την «ανηφόρα» καθώς οι τιμές που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για ένα ζευγάρι φτάνουν και ξεπερνούν πλέον και τα 4.000 δολάρια που σημαίνει περίπου 3.000 ευρώ!





Στο πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Sex And The City», η Κάρι ανέφερε την αγορά ενός ζευγαριού μάρκας Manolo Blahnik στην τιμή των 400 δολαρίων, κάτι που σε ένα βαθμό ανταποκρινόταν στα δεδομένα της εποχής. Ωστόσο, σήμερα το ποσό αυτό ούτε καν πλησιάζει τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσει κάποια για την αγορά ενός επώνυμου παπουτσιού. Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές ζευγαριών ειδικά των Blahnik, Choo και Christian Louboutin, έχουν αυξηθεί τόσο πολύ που η αξία τους ισοδυναμεί με το μηνιαίο κόστος ενοικίασης ενός διαμερίσματος στην Αμερική!


Σαν παράδειγμα, μπορεί ενδεικτικά να αναφερθεί ότι ένα ζευγάρι Christian Louboutin κοστίζει 3.545 δολάρια (2.571 ευρώ). Και αυτό δεν είναι και το πλέον ακριβό.


Αυτά τα παπούτσια μην της τα δώσετε στο χέρι! Κοστίζουν...

 Ένα άλλο ζευγάρι, Manolo Blahnik, με δέρμα κροκόδειλου, κοστίζει 4.600 δολάρια (3.335 ευρώ)!

   
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/243664/auta-ta-papoutsia-min-tis-ta-dosete-sto-heri-kostizoun/