https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, October 15, 2011

3 Κυρίες συνελήφθησαν για βιασμό σε 124 άνδρες μέσα σε 11 ημέρες χρησιμοποιώντας το σπέρμα τους για τελετές



Αυτό είναι σαν ένα σενάριο μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας που  δύσκολα μπορεί κόπιας  να το  πιστέψει, αλλά ούτως ή άλλως είναι αλήθεια. 
ΟΙ Τρεις κυρίες από το Ζιμπάμπουε Rosemary Chakwizira , 24, Sophie Nhokwara , 26, και Netsai Nhokwara , 24 βρίσκονται υπό προσωρινή αστυνομική κράτηση για απαγωγή, βιασμό και για συλλογή του σπέρματος των ανδρών με απειλή όπλου.
Είναι πάντα παρών σε μπαρ και χώρους διασκέδασης η πηγή για τη λεία τους, που ήταν κυρίως άνδρες, χωρίς μεταφορικό μέσο.

και στη συνέχεια τους βίαζαν είτε με την απειλή όπλου, είτε έχοντας ρίξει ναρκωτικές ουσίες σε ποτό που τους προσέφεραν.


Midlands ο επικεφαλής της αστυνομίας και ο βοηθός επίτροπος Τσαρλς Makono είπε ότι η γυναίκες ήρθαν κάτω από την υποψία του, όταν  ζητούσε τα χαρτιά της και ανάγοντας την τσάντα της είδε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, η οποία μόλις είχε εμπλακεί σε ατύχημα.
33 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που περιέχουν το σπέρμα βρέθηκαν στην τσάντα.
Ένας ερευνητής της αστυνομίας είπε επίσης: «Μέχρι στιγμής, οι τρεις έχουν αρνηθεί  ότι βίαζαν  άνδρες και έχουν δηλώσει ότι είναι πόρνες που είναι πόλοι απασχολημένοι με τους πελάτες τους και δεν έχουν χρόνο διαθέσιμο  να πετάξουν τα προφυλακτικά. "
Τα ευρήματα δείχνουν ότι το σπέρμα είναι «ανάρπαστα» στη γειτονική Νότια Αφρική, όπου το προφυλακτικό (πλήρης) θα μπορούσε να πωληθούν έως και 400 Δολ. ΗΠΑ.
Business
http://www.gistexpress.com/