https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, October 14, 2011

Η γυναίκα οι οποίοι είναι 23 και έγινε 73 σε « λίγες ημέρες »

Αυτές οι εικόνες μπορεί να μοιάσει με μια ελκυστική γυναίκα στα 20 της και τη γιαγιά της.


Nguyen Thi Phuong at 26Nguyen Thi Phuong age 21

Οι γιατροί που εξέτασαν την 26χρονη Nguyen Thi Phuong από το Βιετνάμ έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσαν ότι είχε γεράσει μέσα σε λίγες μέρες κατά 50 χρόνια!

Η νεαρή γυναίκα από το Βιετνάμ τώρα μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.

Ωστόσο ο άντρας της, Nguyen Thanh Tuyen, ξυλουργός στο επάγγελμα δηλώνει ότι αυτό δεν έχει επηρεάσει την αγάπη του για την άλλοτε πανέμορφη, όπως λέει γυναίκα του!

Η ίδια φοράει μάσκα όταν βγαίνει έξω, για να αποφεύγει τα περίεργα βλέμματα, αλλά τώρα αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των ειδικών, για να δει αν μπορούν να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης!

Our love hasn't faded: Tuven said he still loved his wife but they hadn't had children as their lives were too difficult

Η γυναίκα οι οποίοι είναι ηλικίας 23 έως 73 σε « λίγες ημέρες » 
 Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Nguyen λέει: «Πριν από πέντε χρόνια δεν ήμουν και τόσο άσχημη όπως τώρα, ε;».

Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και προσθέτει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.

«Ένιωθα έντονη φαγούρα σε όλο μου το σώμα και ξυνόμουνα στον ύπνο μου». Η
Phuong είπε ότι αγόρασε από μόνη της κάποια φάρμακα χωρίς να πάει στο νοσοκομείο επειδή εκείνη και ο σύζυγός της ήταν πολύ φτωχοί και δε μπορούσαν να ανταποκριθούν στα έξοδα.
«Μετά από ένα μήνα σταμάτησε λίγο η φαγούρα, αλλά είχα ακόμη εξανθήματα στο δέρμα και στράφηκα στην παραδοσιακή ιατρική. Τότε εξαφανίστηκαν όλα τα σημάδια και η φαγούρα, αλλά το δέρμα μου άρχισε να χαλαρώνει και να κάνει ρυτίδες» εξομολογείται.

Στη συνέχεια πήρε άλλο φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του γήρατος, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να ευθύνονται για την κατάστασή της, καθώς αυτά συνήθως έχουν πολλά κορτικοειδή. Αυτά τα στεροειδή επιταχύνουν τις επιπτώσεις των ανεξέλεγκτων θεραπειών και ακόμη μπορεί να προκάλεσαν μια σπάνια δερματική ασθένεια που ονομάζεται μαστοκυττάρωση.

Το ζευγάρι δε θυμάται τι φάρμακο πήρε ή από ποιο φαρμακείο.

«Πιστέψαμε ότι ήταν γραμμένο στη μοίρα μας και σταμάτησα τη θεραπεία το 2009. Τώρα φοράω πάντα μάσκα όταν βγαίνω έξω» λέει η
Nguyen.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2048678/Nguyen-Thi-Phuong-Vietnamese-woman-went-age-23-73-days.html