https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, October 13, 2011

19 άτομα συνελήφθησαν στην Πολωνία στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε μετά το μακελειό στη Νορβηγία

Ο άνθρωπος που κατηγορείται για επιθέσεις σε κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης της Νορβηγίας και ένα καταφύγιο για τη νεολαία που άφησε τουλάχιστον 93 νεκρούς είπε ότι είχε ως κίνητρο την επιθυμία να επιφέρει επανάσταση στη νορβηγική κοινωνία, ο δικηγόρος του δήλωσε την Κυριακή.  (Ιούλιος 24) ΒΑΡΣΟΒΙΑ, Πολωνία - Ένας πολωνός αστυνόμος για την Ασφάλεια, δήλωσε την Τετάρτη ότι έχουν συλληφθεί 19 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα με την υποψία της παραγωγής και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας, δήλωσε οι συλλήψεις ήταν μέρος μιας ευρύτερης έρευνας σχετικά με την παράνομη παραγωγή και πώληση των εκρηκτικών υλών που ξεκίνησε μετά τη Νορβηγία. Η Νορβηγική  ασφάλεια  ζήτησε από την Ασφάλεια της Πολωνία να ερευνήσει τους ανθρώπους σχέση με τη μαζική δολοφόνο Anders Behring Breivik , ο οποίος ομολόγησε ότι είχε σχέση και   σε δύο άλλες επιθέσεις που προκάλεσαν το θάνατο 77 άνθρωποι Τον Ιούλιο στη Νορβηγία.
Ο άνθρωπος που κατηγορείται για επιθέσεις σε κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης της Νορβηγίας που άφησε τουλάχιστον 93 νεκρούς είπε ότι είχε ως κίνητρο την επιθυμία να επιφέρει επανάσταση στη νορβηγική κοινωνία,  δήλωσε την Κυριακή ο δικηγόρος. (Ιούλιος 24)
εκρηκτικών υλών. Μια έρευνα αποκάλυψε ότι Breivik είχε αγοράσει μικρές ποσότητες των δύο διαφορετικών χημικών ουσιών από ένα online πωλητή στην Πολωνία.