https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, September 28, 2011

Διέκοψε το γύρισμα επειδή ενοχλήθηκε από την topless εμφάνιση της τραγουδίστριας






Η εικόνα της Rihanna να μένει χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό που φορούσε στη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της video clip «We found love» στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε το γύρω του κόσμου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του αγρότη ο οποίος είχε παραχωρήσει το χωράφι του στο συνεργείο της τραγουδίστριας για να γίνει το γύρισμα.

Ο 61χρόνος Alan Graham, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και μέλος του συντηρητικού κόμματος θεώρησε ότι αυτό που συμβαίνει ξεπερνάει τα όρια. Μόλις την είδε να βγάζει το επάνω μέρος του μπικίνι, μπήκε θυμωμένος μέσα στο χωράφι, άρχισε να της φωνάζει ότι η συμπεριφορά της είναι απρεπής και διέκοψε το γύρισμα.

«Στην ιδιοκτησία μου δεν επιτρέπω τέτοιες συμπεριφορές» είπε ο Alan Graham και η ποπ σταρ σεβάστηκε την επιθυμία του και ντύθηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η προκλητική εμφάνιση της 23χρονης Rihanna προκαλεί αντιδράσεις. Στον περσινό τελικό του αμερικανικού X-factor που παρακολούθησαν πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά το δίκτυο ITV δέχτηκε βροχή καταγγελιών από γονείς οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Ωστόσο η βραβευμένη με Grammy Rihanna δεν δείχνει να πτοείται από τις επικρίσεις, αντίθετα απολαμβάνει την επιτυχία που γνωρίζει αυτή τη στιγμή.

Τα γυρίσματα του «We found love» συνεχίζονται στην περιοχή New Lodge του βόρειου Belfast. Πλήθος θαυμαστών της Rihanna συγκεντρώνεται εκεί για να τη δει από κοντά. Εκείνη συνεχίζει να τους χαρίζει προκλητικές πόζες ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια απρεπή χειρονομία στους φωτογράφους.

Πάντως, τα εισιτήρια για τις συναυλίες που θα δώσει στην Odyssey Arena του Belfast το Σαββατοκύριακο έχουν εξαντληθεί..