https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, September 15, 2011

Βιβλίο «κόλαση» για την Sarah Palin


Σύμφωνα με το βιβλίο η αμερικανίδα πολιτικός διατηρούσε για έξι μήνες εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Brad Hanson συνεργάτη του άντρας της με αποτέλεσμα τη διάλυση της εταιρείας που ήταν συνεταίροι.

Παράλληλα όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο η Σάρα Πέιλιν,  έζησε μια νύχτα πάθους με τον Glen Rice, αστέρα του NBA. Λέγεται μάλιστα ότι τον γνώρισε σε ένα τουρνουά μπάσκετ σε κολέγιο στην Αλάσκα το 1987, όταν δούλευε ως αθλητική δημοσιογράφος.

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί καθώς η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκας φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών όταν φοιτούσε στο κολλέγιο με τον άντρα της.

Το αμφιλεγόμενο αυτό βιβλίο έγραψε ο κ. Joe McGinniss και έχει τίτλο «The Rogue: Searching for the Real Sarah Palin» και αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αναμένεται να προκάλεσε σάλο και να κλονίσει την πολιτική της καριέρα. Η κυρία Palin δεν έχει ανακοίνωση την υποψηφιότητα της για τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Για να αποκαλύψει τα μυστικά της πρώην κυβερνήτη της Αλάσκας ο συγγραφέας έκανε έρευνες για τρία χρόνια, μετακόμισε στο Wasilla της Alaska για να μάθει περισσότερα. Το βιβλίο επίσης αναφέρει ότι η πολιτικός δεν είναι καθόλου παραδοσιακή, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες για διαζύγιο του ζευγαριού αλλά έχουν σπεύσει να το διαψεύσουν.




Ο Glen Rice, εραστής της πολιτικού.Ο συγγραφέας έγραψε ότι μετά το κολλέγιο η κυρία Palin απέκτησε «φετιχ» για μαύρους άντρες.



Η κυρία Palin με τον σύζυγο της.


Ο εραστής της κυρίας  Palin, Brad Hanson, σύμφωνα με το βιβλίο..


Για να αποκαλύψει τα μυστικά της κυρίας Palin ο συγγραφέας έκανε έρευνες για τρία χρόνια και μετακόμισε Wasilla της Alaska για να μάθει περισσότερα.