https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, September 19, 2011

Ευγονική (eugenics): Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Alex Jones.





Το τρομερό ντοκιμαντέρ του Alex Jones, που θα παρακολουθήσετε, μας ενημερώνει με αποδείξεις για το τι είναι η ευγονική, σε τι χρησιμοποιείται, ποιοι χρηματοδότησαν την εξέλιξη της, ποιες ήταν οι πραγματικές αιτίες των Παγκοσμίων Πολέμων και ποιοι ίδιοι χρηματοδότησαν και τις δυο πλευρές!
Είναι πράγματι συνταρακτικά όλα όσα παρουσιάζει ο Alex Jones και θα πρέπει όλοι να δώσετε μεγάλη σημασία. Τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, από την ελίτ του πλανήτη, δεν είναι καινούργιο "φρούτο". Πολύ δε περισσότερο δεν είναι απλές θεωρίες συνωμοσίας. Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως αποκαλύψεις που δείχνουν ότι είναι μια πραγματικότητα που την έζησαν οι πρόγονοί μας, την ζούμε κι εμείς και αν δεν αντιδράσουμε, θα την ζήσουν (πολύ χειρότερα) οι απόγονοί μας.
Ειλικρινά, δεν ξέρω πως μπορούμε να παλέψουμε απέναντι σε όλα αυτά που περιγράφονται στο βίντεο, για να τα ανατρέψουμε. Το πρώτιστο όμως είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται. Να γνωρίσουμε τον εχθρό μας, όσοι τέλος πάντων από εμάς δεν τον ξέρουμε. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, που θα είναι η αντιμετώπισή του. Σε αυτή την κατεύθυνση, βοηθά το παρακάτω ντοκιμαντέρ του Alex Jones. Δείτε το προσεκτικά. Ίσως είναι δύσκολο να τα πιστέψουμε, αλλά οι αποδείξεις που παρουσιάζονται δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.










ΠΗΓΗ: The Secret Real Truth http://thesecretrealtruth.blogspot.com/search?updated-max=2011-09-19T11:10:00-07:00&max-results=15#ixzz1YQTTjPK2