https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, September 13, 2011

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη παράσταση με Μπάρτσα-Μίλαν


Ανοίγει η αυλαία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης
Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη παράσταση με Μπάρτσα-Μίλαν


Πριν από λίγες ημέρες ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σερ Αλεξ Φέργκιουσον «έμπλεξε» τη Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν στην ίδια πρόταση που αφορούσε την κορυφαία ομάδα όλων των εποχών: «Αυτή την εποχή μοιάζει να είναι η Μπαρτσελόνα, ωστόσο το ποδόσφαιρο προχωράει και αυτά αλλάζουν, θυμηθείτε ότι στο τέλος της δεκαετίας του ’80 λέγαμε το ίδιο για τη Μίλαν του Σάκι».



Στην αποψινή πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το ντέρμπι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα και την πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν είναι σαφώς η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση.
Ακόμη κι αν οι Ροσονέρι παραταχθούν στο «Καμπ Νου» χωρίς τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον βραζιλιάνο βιρτουόζο Ρομπίνιο.
Οι Καταλανοί που ξεκίνησαν τη χρονιά κατακτώντας δύο τίτλους, το ισπανικό και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, θα είναι ενισχυμένοι με τον αρχηγό τους Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος ξεπέρασε τον πολύμηνο τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο δεν θα έχουν τον Τζέραρντ Πικέ.
«Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αισιοδοξώ» είπε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα κ. Πεπ Γκουαρδιόλα αναφερόμενος στο ντέρμπι που ενδεχομένως να αποδειχθεί καθοριστικό για την πρωτιά του ομίλου, μιας και οι άλλες δύο ομάδες (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Βικτόρια Πλζεν) μοιάζουν με... κομπάρσους.
Οι σημερινές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ (21.45)
5ος όμιλος
Τσέλσι – Λεβερκούζεν (nova6)
Γκενκ – Βαλένθια
6ος όμιλος
Ολυμπιακός – Μαρσέιγ (Μega)
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Αρσεναλ (nova3)
7ος όμιλος
ΑΠΟΕΛ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (nova4)
Πόρτο – Σαχτάρ Ντόνετσκ (nova7)
8ος όμιλος
Μπαρτσελόνα – Μίλαν (nova1)
Βικτόρια Πλζεν – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ