https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, September 14, 2011

Ευδαιμονία μιας νύφης

Πώς δημιούργησε μια  Porsche από ένα σκαραβαίο ?
Χειροκρότησαν από: Megan απεικονίζεται στο εσωτερικό του £ 200 VW Beetle που φάνηκε να είναι πέρα ​​από την επισκευή τους λείπουν οι πόρτες, καπό, τα παράθυρα και τη διαλύουν εσωτερικούς χώρουςΗ  Megan Ashton, είχε ένα  παιδικό όνειρο  να πάει στο γάμο της σε μια κλασική Porsche.



Τώρα στα 26 έχει κάνει ακριβώς αυτό - όχι με την ενοικίαση  ενός, όπως και κάθε νύφη θα μπορούσε, αλλά δημιουργώντας δική της από ένα άχρηστο-  Volkswagen Beetle.
Ευχάριστες αναμνήσεις: Megan Ashton με τον μπαμπά Viv της, όπως αυτή φτάνει στην αυτο-κατασκευή Porsche αντίγραφο της την ημέρα του γάμου της στο Sandhurst Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Memorial Chapel και μετά (κάτω), αφήνοντας με το νέο σύζυγο της Rob
Της πήρε έξι χρόνια για να  μετατρέπει το 40χρονον  VW σε μια Porsche 356, το πρώτο μοντέλο παραγωγής της εταιρείας.

 Πλήρωσε £ 200 για το σαραβαλάκι  και της κόστισε για να το φτιάξη  £ 4.000 .
Αυτοκίνητο καρύδι: Megan μετατραπεί £ 200 της VW Beetle σε £ 25.000 Porsche ρεπλίκα
Το εντυπωσιακό όχημα διαθέτει τώρα ένα λευκό δερμάτινο σαλόνι με φινίρισμα μαόνι, έχει ένα κέλυφος αμαξώματος 356, και περιλαμβάνει ένα αυθεντικό τιμόνι και ταχύμετρο. Διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή τελική ταχύτητα πάνω από 100 μίλι/ώρα - και τώρα η αξίας του είναι  £ 25,000.
Την παράσταση: Megan είναι βοήθησε στην αυτο-κατασκευή της Porsche από τα νέα σύζυγο της Rob
Ζευγάρι χαρούμενη: Megan και Rob είναι ευτυχώς παντρεμένος και έχει διατηρήσει την υπερηφάνεια και τη χαρά της νύφης