https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, September 28, 2011

Τζακ ποτ αξίας 21 εκατ. δολαρίων τον περίμενε σπίτι του





Τζακ ποτ αξίας 21 εκατ. δολαρίων τον περίμενε σπίτι του




Σε παγκάκια και  καναπέδες κοιμόταν αυτό το καλοκαίρι ο 42χρονος Craig Henshaw,από το Toronto, ο οποίος έκανε το γύρω της Ευρώπης με ένα σάκο στην πλάτη του ενώ ένα Τζακ ποτ αξίας 21.000.000 δολαρίων τον περίμενε στο σπίτι του.

Ο τυχερός δάσκαλος αγόρασε το λόττο τον Ιούλιο και αφού το άφησε κολλημένο στην πόρτα του ψυγείου του μαζί με άλλα χαρτιά, έφυγε για την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε ξεχάσει τελείως την ύπαρξη του λαχνού. Όταν όμως επέστρεψε στην καθημερινότητά του και άνοιξαν τα σχολεία ο άντρας είπε να ρίξει μια ματιά.

Αρχικά νόμιζε ότι είχε κερδίσει 21.000 δολάρια αλλάόταν έμαθε ότι ήταν ο νικητής του υπέρογκου ποσού, πήρε τηλέφωνο στο σχολείο όπου δίσασκε και είπε ότι ήταν άρρωστος.  

Ενθουσιασμένος ο τυχερός Craig λέει: «Δεν είχα ιδέα ότι 21.000.000 δολάρια με περίμεναν στο σπίτι. Εάν το ήξερα δε θα είχα φύγει».

Με το ποσό ο Craig σκοπεύει να πάει μαζί με την οικογένειά του και με τη σύντροφό του ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Επίσης σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά στα σχολικά δίδακτρα των ανιψιών του καθώς και να νυμφευτεί την αγαπημένη του. Για ένα χρόνο σκοπεύει να μην διδάξει, όμως δεν πρόκειται να αφήσει το επάγγελμά του οριστικά υποστηρίζοντας ότι δε θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς να είναι δάσκαλος.