https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, August 24, 2011

Τα αυτοκίνητα του James Bond


Μεγάλη έκθεση με όλα τα μοντέλα που οδήγησε ο διάσημος πράκτορας

Αν και τις περισσότερες φορές ο διάσημος πράκτορας χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του μια Aston Martin, αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για το ίδιο μοντέλο. Στην πολύχρονη κινηματογραφική καριέρα του, οδήγησε ένα πλήθος αυτοκινήτων τα οποία βέβαια τις περισσότερες φορές κατέληγαν να γίνουν μια… σιδερένια μάζα!

Καθώς πλησιάζουμε στα 50 χρόνια ζωής του ήρωα, το εθνικό μουσείο αυτοκινήτου του Beaulieu της Αγγλίας, διοργανώνει από την επόμενη χρονιά μεγάλη έκθεση με όλα τα αυτοκίνητα που οδήγησε στις ταινίες του! Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη συλλογή των αυτοκινήτων του James Bond που έγινε ποτέ.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που θα εκτεθούν, περιλαμβάνονται μια Rolls-Royce Phantom III του 1937 από την ταινία «Ο Χρυσοδάκτυλος»( Goldfinger), μια Aston Martin DB5 από την ταινία «Επιχείρηση Χρυσά Μάτια»(GoldenEye), η Jaguar XKR που είδαμε στο Die Another Day καθώς και η Aston Martin DBS του Quantum of Solace!

Η ειδική αυτή έκθεση θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να φτάσει μέχρι τις αρχές του 2013, οπότε και συμπληρώνονται τα 50 χρόνια ζωής του φανταστικού ήρωα. Ο συνολικός αριθμός των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν είναι επίσης 50.

Η Aston Martin DBS από το Quantum of Solace:


Η Jaguar XKR με τον SFX οπλισμό από το Quantum of Solace:


Η Aston Martin DB5 του GoldenEye:


Η Rolls-Royce Phantom III από τον «Χρυσοδάκτυλο»: