https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, June 05, 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ":ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ "ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ":ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ!


 Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθεια των γκεμπελίσκων του Συστήματος να διαφημίζουν με κάθε τρόπο την "αυθόρμητη αγανάκτηση":
Δάκρυα στα μάτια μας έρχονται,όταν βλέπουμε το ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ δελτίο της Ερτ να καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει (!!!) σε μια άκρως αντικυβερνητική διαδήλωση..Ακόμα και το "κακό" Μέγκα,ξεκίνησε πρωί-πρωί με την αυγούλα ζωντανές συνδέσεις από το Σύνταγμα,στην γνωστή για τις πατριωτικές της ευαισθησίες εκπομπή των πασοκόσκυλων Αναγνωστάκη-Χασαπόπουλου...
Φουσκώνουμε από υπερηφάνεια,όταν επιτέλους,οι Ευρωπαίοι...ξύπνησαν από εμάς τους Έλληνες,όπως κι εμείς με τη σειρά μας "ξυπνήσαμε" από τους Ισπανούς...

Πώς;Δεν αναφέρθηκε ποτέ το συγκεκριμένο "σύνθημα";

Ε,ΚΑΙ;So What?

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το χάπενινγκ της Πλατείας Συντάγματος θα μεταδοθεί "λάηβ" στην Ισπανία,επομένως σε όλη την Ευρώπη.

ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ:ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ".

Αν δεν το έμαθαν,αυτή μας...τελείωσε εδώ και μέρες,όταν αποκαλύφθηκαν ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ διαχειριστές της ομώνυμης σελίδας στο Facebook.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:


Εμείς,αποδεικνύουμε αυτά που γράφουμε.Εσείς;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

"Αν γίνει Επανάσταση,δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση".

Τζιλ Σκοτ Χέρον,Αμερικανός τραγουδιστής-ποιητής που πέθανε πρόσφατα.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/