https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, May 25, 2011

Επιτέλους ρε! Ο Ελληνας ξυπνησε! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ LIVE

Δύο λόγοι για να γίνεις και εσύ «Αγανακτισμένος» πολίτης



Δύο λόγοι για να γίνεις και εσύ «Αγανακτισμένος» πολίτης
Δύο λόγοι για να γίνεις και εσύ «Αγανακτισμένος» πολίτης.
Θα έχετε ακούσει για τις σημερινές ειρηνικές διαδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα.Μάλιστα έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως οι «Αγανακτισμένοι» , και όχι άδικα!

Πιστεύουμε ότι όλοι θα διαδηλώσετε ειρηνικά στις πλατείες ολόκληρης της χώρας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στο Facebook, για να δοθεί το σύνθημα της πλήρης ανατροπής κάθε άσχετου πολιτικού, που μας οδήγησε στη σημερινή κατάντια, ανεξαρτήτως χρώματος ή πεποιθήσεων!

Αν όμως το σκέφτεσαι να μην γίνεις και εσύ «Αγανακτισμένος» απόψε, διάβασε δύο λόγους , που θα σε κάνουν να αλλάξεις άποψη …

1) Είσαι άνεργος ή χαμηλόμισθος και δεν σου επαρκούν τα χρήματα για να περάσεις το μήνα.Σκέψου όμως πόσοι πολιτικοί έχουν πάρει μίζες από τη Siemens ( τουλάχιστον κάποιοι το έχουν ήδη παραδεχτεί ) ή από Βατοπέδι ή από ομόλογα κ.λ.π. Αυτοί θα ζήσουν άνετα ολόκληρη τη ζωή τους , χάρη στους δικούς σου φόρους και στο δικό σου μόχθο τα προηγούμενα χρόνια! Δεν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο; Ότι κάποιοι πρέπει να μπούνε επιτέλους φυλακή;Αν θέλεις να σε κοροιδεύουν και να σε θεωρούν θύμα τους, τότε να καθήσεις σπίτι σου! Αλλιώς θα μας βρείς στο Σύνταγμα,στον Λευκό Πύργο κ.λ.π.

2) Τον τελευταίο καιρό ακούμε για συναίνεση μεταξύ των κομμάτων… Τι σημαίνει όμως συναίνεση;

Σημαίνει, ότι στο παρελθόν τα λεφτά τα φάγανε όλα τα κόμματα μαζί, αλλά τώρα που δεν έχει άλλα να φάνε ,ας ενωθούμε όλοι μαζί , για να μη φάνε ξύλο μόνοι τους.

Ή μήπως σημαίνει, να ενωθούν όλα τα κόμματα και να συνεχίσουν να μας πίνουν το αίμα , με νέα μέτρα και φοροεπιδρομές , χωρίς εμείς οι πολίτες να μπορούμε να μιλήσουμε.

Εσύ που κάθεσαι στο σπίτι συμφωνείς στο να αποφασίζουν άλλοι για εσένα; Μήπως πρέπει να αποφασίσεις και εσύ κάποια στιγμή;Εκτός αν θέλεις η Τρόικα να αποφασίζει αν η Ελλάδα πρέπει να έχει δημοκρατία ή τι είδους δημοκρατία πρέπει να έχουμε.

Επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει ως Έλληνες να ξυπνήσουμε , ξεκινήστε για να συμμετάσχετε και εσείς στις διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ !!!

Πηγή

Προφητείες!

Το πήραμε το μήνυμα - το στείλανε το μήνυμα και άλλα τέτοια θα βγούν και θα λένε απο αύριο όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Το μήνυμα είμαστε σίγουροι οτι δεν θα το πάρετε ποτέ...

κάτι άλλο σίγουρα!..


Επιτέλους ρε! Ο Ελληνας ξυπνησε!
Μπορώ να πώ οτι ΝΑΙ ο λαός ξυπνησε ! Επιτέλους ακούγονται συνθήματα που καποτε δε θα ταιριαζαν μαζί."Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες" (οσων αφορά την παραχώρηση εδαφων, αλλα και στο ΔΝΤ)

Τραγουδια οπως το "ενα το χελιδόνι" "Ειμαστε 2 ειμαστε 3"
"Ψωμι-ΠΑιδεια-Ελευθερία"
" Η Χουντα δε τελειωσε το 73" (αφορα τη χουντα που ζουμε σημερα απο ΔΝΤ ,Τουρκικες προκλήσεις,φόβος και λοιπα).

Και πανό με Ελληνικές σημαίες και κάποιες ΙΣπανικές, Ανθρωποι με Ελληνικές σημαίες! Την ακομάτιστη ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία ,που την ξεφτίλισαν κομματα που την χρησιμοποίησαν πρεπει να τους την παρουμε πισω!

Επιτέλους ρε! Ο Ελληνας ξυπνησε!
Τα ΜΑΤ μεχρι στιγμης συμπεριφέρονται άψογα!

ΡΕ σας έλεγα! Αυτοι μονο την Ελληνική σημαία θα φοβιθούν ΤΗΝ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΗ! ουτε τις κοκκινες ουτες τις μπλε, ουτε σβαστικες ουτε Αλφάδικες Αναρχικών! ΤΕΛΟΣ! ΘΑ νικήσουμε!

Βουλιάζει η πλατεία Συντάγματος απο την Επανάσταση των Νέων!

Πανικός σε όλα τα πολιτικά κόμματα αφού κανείς δεν περίμενε οτι τόσο αυθόρμητα και σε λιγότερο απο 24 ώρες οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας κατάφερνουν το ακατόρθωτο. Να πούν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ήδη έχει σχεδόν γεμίσει και η πλατεία Συντάγματος ενώ σχεδόν όλοι οι δρόμοι γύρω απο το Σύνταγμα κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον...

Είμαστε ξύπνιοι! 50 χιλιάδες και πλέον νέοι και νέες αυτή την ώρα στο Σύνταγμα!

Εκατοντάδες κόσμου αυτή την ώρα στο Σύνταγμα και όχι μόνο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Ανάλογη απήχηση στο κάλεσμα, έχει και η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Λάρισα και άλλες μεγάλες πόλεις. Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...Ο κόσμος ξεσηκώνεται!

Ένα σύνθημα παλιό αλλά τόσο επίκαιρο!

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ: "ΛΑΕ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ".

Κλέφτες κλέφτες!

Η ειρηνική συγκέντρωση των νέων εξελίσσεται σε ποτάμι διαμαρτυρίας με συνθήματα που αφορούν το Μνημόνιο, τον πρωθυπουργό, τον πολιτικό κόσμο συνολικά και την οικονομία. Πολλά τα συνθήματα και για το ξεπούλημα της χώρας...
αλλά και τα κλασσικά συνθήματα που αφορούν τους πολιτικούς μας όπως "κλέφτες-κλέφτες" και "ψωμί -Παιδεία-Ελευθερία".