https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, May 27, 2011

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Όλι Ρεν



Τη λύπη της για την αποτυχία να υπάρξει συναίνεση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ώστε να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση χρέους εξέφρασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η πρώτη αντίδραση από τις Βρυξέλλες ήρθε...
από τον αρμόδιο Επίτροπο, Ολι Ρεν. Σε γραπτή του δήλωση όχι μόνο εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ναυάγιο της κρίσιμης συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά άσκησε εκ νέου πιέσεις για συναίνεση.

Ο κοινοτικός επίτροπος υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την επίτευξη διακομματικής συμφωνίας για στήριξη στο κοινό πρόγραμμα ΕΕ-ΔΝΤ. «Θα πρέπει να βρεθεί σύντομα συμφωνία. Ο χρόνος εξαντλείται», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολι Ρεν.

Σύμφωνα με το Φιλανδό επίτροπο «είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να υιοθετήσουν εποικοδομητική στάση και να υποστηρίξουν την εφαρμογή του προγράμματος.

Το εύρος της πρόκλησης αποτελεί τεστ για την ελληνική κοινωνία συνολικά και για το λόγο αυτό απαιτεί τη συμβολή όλων των κομμάτων και των πολιτών», καταλήγει


Η μήνυση της Κim Kardashian για τη προβολή της γυμνής φωτογράφισης!

Τα ζουμερά στήθη της Κim Kardashian επέλεξαν οι Terrace Martin και Devi Dev για το εξώφυλλο του νέου τους άλμπουμ και αντί να τους ευχαριστήσει για την προτίμηση η Kim...
τους έκανε και μήνυση! Στο εξώφυλλο του «Terrace Martin & Devi Dev Present: The Sex EP» η φωτογραφία είναι παρμένη από παλαιότερη φωτογράφιση της Kim για το περιοδικό «W», την οποία μετάνιωσε στη στιγμή και θέλει να τη ξεχάσει.

Στη φωτογράφιση εκείνη τα είχε πετάξει στην κυριολεξία όλα έξω και οι μνήμες του... γυμνού παρελθόντος της ξύπνησαν, όταν είδε το εξώφυλλο του δίσκου. Οι καλλιτέχνες πάντως ισχυρίζονται ότι δεν είχαν καμία ιδέα ότι τα πλούσια στήθη ανήκαν στην Kim. «Δεν ξέραμε ότι ήταν δικά της, γιατί προφανώς δεν την αναγνωρίζουμε από τις ρώγες της», ήταν η απάντηση ενός εκ των δυο μουσικών, που σίγουρα εξόργισε την Kardashian.

Η Kim άλλωστε είναι πλέον αρραβωνιασμένο κορίτσι και θέλει να σοβαρευτεί, γιατί σε λίγο θα ανοίξει σπίτι(λέμε τώρα!)...
newsbeast


Ενοχλημένοι οι Γάλλοι Σοσιαλιστές για το υπέρογκο ενοίκιο του Στρος Καν

Η επιλογή μιας πολυτελούς κατοικίας για τον κατ 'οίκον περιορισμό του στη Νέα Υόρκη από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και σοσιαλιστή πρώην υπουργό Ντομινίκ Στρος-Καν, που διώκεται στις ΗΠΑ για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, φέρνει...
σε αμηχανία τους γάλλους σοσιαλιστές.

Το ποσό, μη επιβεβαιωμένο, των 35.000 ευρώ για μηνιαίο ενοίκιο για ένα πολυτελές σπίτι στην πολύ δημοφιλή γειτονιά Τραϊμπέκα επισημάνθηκε από αρκετές εφημερίδες. Ο DSK ήταν το φαβορί στις δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές του 2012 στη Γαλλία, όταν συνελήφθη.

"Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να σοκάρει εκατομμύρια Γάλλων που θα ακούσουν για τέτοια ενοίκια, ενοίκια τόσο υψηλά", δήλωσε χθες Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπενουά Αμόν, στον ραδιοσταθμό France Inter.

"Δεν είναι μυστικό για κανένα ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν με τη γυναίκα του είναι ένα πλούσιο ζευγάρι, και έτσι νοίκιασαν το σπίτι αυτό. Είναι αλήθεια ότι είναι τιμές που φαίνονται σε όλους μας, στους Γάλλους, εξαιρετικά υψηλές", πρόσθεσε.

Ο βουλευτής Ζαν Κριστόφ Καμπαντελίς, δηλωμένος υποστηρικτής του DSK, μίλησε για "αναγκαστική επιλογή".

"Δεν είναι αυτός που αποφάσισε να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, δεν είναι αυτός ο οποίος αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να νοικιάσει διαμέρισμα επειδή οι άνθρωποι δεν ανέχονταν τον αριθμό των δημοσιογράφων που ήταν κάτω από το σπίτι του", υπογράμμισε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus.

Πιο αυστηρός, ο σημαίνων βουλευτής Αρνό Μοντεμπούρ δήλωσε χθες Πέμπτη στο RMC, ότι τα "χιλιάδες δολάρια που χρησιμοποιούνται για να δυσφημίσουν" το πιθανολογούμενο θύμα, όσο και "η ιδιωτική φυλακή της κατοικίας" του DSK "δεν ανήκουν στο πεδίο των αξιών των σοσιαλιστών".

Οι "τενόροι" του PS, η γενική γραμματέας Μαρτίν Ομπρί, ο προκάτοχός του Φρανσουά Ολάντ και πρώην υποψήφια για τις προεδρικές, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, δεν έχουν μέχρι στιγμής εκφράσει άποψη για το θέμα αυτό.